Simson karburátor fúvoka?
Az kérdésem, hogy 60ccm es a hengerem. Mekkora fúvóka kell hozzá?
Mert most beindul, de gázadásnál fullad a sok benzintől, a kipufogó csonknál is folyik a benzin annyit kap. ÁlliTani màr álitgadtam de nem javul.
Eddig 70cmm blokkhoz volt ez a karbi
Benzin szintett hiába alitgatom nem lehet. Ezért gondolok a fuvokára h kisebb kellene bele.
Én is variálgattam sokat ilyenekkel,és általában a jól beállított úszószint a nyerő.
Van az úszóház oldalán belül egy kis él az öntvény saját anyagából(nem a szívató részre gondolok).Annak a tetejéig kell érnie a benzinszintnek.
Az úszó közepén van az a kis nyelv,ami az adott szintnél elzárja a tűszelepet,azon a nyelven kell kicsikét hajlítani értelemszerűen hogy alacsonyabb szintnél már elzárja Neked a szelepedet.
Próbánál nem kell összecsavarozni az aljával,csak elég jól összefogni kézzel,nagyjából olyan szögben tartani,ahogy a blokkon van,és kinyitni a benzincsapot.Feltöltődik,majd óvatosan leveszed az alját,és látod,mennyi benzin ment bele.
Addig kell állítgatni,míg jó lesz (nyilván)
Nekem is volt 60-as,a gyári 50cm3-eshez való fúvóka volt benne.Nem tudom pontosan,de azt hiszem 68-as.
Még a súberlemezkén is lehet finomítani,de az úszószint az az elsődleges lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!