Milyen, mennyire megbízható teherautó az Avia D75/D90?
Figyelt kérdés
Belföldön és külföldön egyaránt használnám. Tudom, vannak jobb márkák, de sajnos csak ennyit tudok rá szánni. 10 - 13 évesben gondolkozom. Fogyasztás, megbízhatóság, alkatrész ellátás/ár ami érdekel elsősorban. 7,5 tonnást vennék, de a 9 tonnás is szóba jöhet.
Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akiknek valóban van tapasztalata.
Köszönöm szépen.
2015. ápr. 6. 10:56
1/5 anonim válasza:
Bár sosem Aviaztam, de szerintem felejtős. Nem véletlenül nem használja, szinte senki. Szerintem próbálj meg hozzádobni egy kicsit, vagy lízingelni vagy akármi és nézz egy normális autót.
2/5 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=hITUqSKZwEc
Ennyit tudok segíteni, mert 3,5t felettit még nem vezettem.Avia sofőr válaszára szerintem ne számíts, nem sok van belőle.Egyébként nem lehet annyira megbízhatatlan, egy kőegyszerű injektoros dízel van benne.
3/5 anonim válasza:
Hoppá, véletlenül mást linkeltem be, bocsi :D
4/5 anonim válasza:
Volt szerencsém mindkettőhöz.Főleg a 7,5-sal jártam,2 évig.Hűtős felépítménnyel állandó túlsúllyal(értsd.:45-50 mázsa) városban bekérte a 15-16 litert,igaz a hűtő mindig ment,5 fokon.Kényelmes,megbízható volt,szerettem.Egyszer a váltórudazatom tört el az Árpád-hídon,elvontattuk,majd Zsiguli kormánygömbfejből hegesztettünk rá egy újat.Hogy külföldön mennyire állja meg a helyét? Hát,keveset láttam belőle nemzetközibe!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
2015. jún. 7. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!