Szeretnék venni egy 1.9 cr tdi b6 passatot, miket cseréljek le rajta azonnal, hogy biztosan megbízható legyen akár évekig is?
Szeretnék egy autót, amiben vátran megbízhatok. Igazából 3,5-4 milliót szánnék autóra, de egy ilyen passat bőven megfelelne nekem, és 2,5 ből szerintem kijönne mindennel együtt...
Nos, gondolom ezekben már legalább 300-400 ezer km van. Majd a vw szakszervíz szerelőjét fogom megkérni, hogy jöjjön el velem meg a computerével, hogy nézzen rá a kiszemelt autókra, meg nézze át alaposan, ahogyan tudja, és a nap végén a legjobbat meg is venném.
Azonban ha találok is egy nagyon jó állapotút, miket cseréljek le rajta azonnal? Mit érdemes és mit nem?
Persze ezt a szerelőtől is megkérdezem majd, de ti mit mondotok?
Én ajánlani tudnám, de először tisztáznunk kell, hogy 1.9-es CRTDI soha semmilyen autóban nem létezett, 1,9-esből csak PDTDI volt, ezt szerelték a Passatokba.
Viszont a B6-os Passatot a legtöbben 2.0 PDTDI-vel vették, amiről sok jót és rosszat is hallani. Én javasolni tudom az 1.9 PDTDI-t ha elég a 105 lóerő neked, mert ez egy kiforrott, megbizható motor. A km-mel meg ne nagyon törődj.
1-es vagyok
De, a 2.0 PDTDI 140 lovas, de van elvétve gyárilag 170 lovas is. A 105 lovat az 1.9-es PDTDI-re irtam, ugyanis 2008-ig ezt is tették a Passatokba.
A 2.0 CRTDI-k már nagyon jók lettek, és 3,5-4 millióért egészen fiatal Passatot kapsz, úgyhogy ajánlan tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!