Ti is tiltásig szoktátok a BMW-t a pirosnál nyomni?
Szeretem ezt a kocsit, feltűnő és szép.
A hangja mint valami sportmotornak.
Pirosnál mindig bömböltetem egy kicsit.
De csak a miheztartás végett.
Volt hogy egy suzukis mellém állt, és ledundizta, majd átnézett hogy mi a helyzet.
Intettem hogy figyuzzzáááá kíícsávóó!
A 4 liternek adtam egy gázfröccsöt, azt hittem a japán csodakocsi a hangorkántól darabjaira hullik.
Zöldnél csak elkullogott.
Kinek volt hasonló élménye?
Sportmotorral a gyári gyorsulási adatot ritkán hozod te elő.
Ha igaz amit írtál a w12 megszorítgatott alaposan.
Jobb esetben 50-60körül jelentkezik a gyakorlatban egy kis sebesség különbség, de egy pillanat tévesztés a motoros részéről, és az audi bedarál.
Nem egy ilyet láttam már, mikor a haverokkal mentünk kocsikázni.
Ezek a rizsrakéták akkor jók, ha többévi rutinod van vele, különben lealáznak, mint ahogy én szoktam az átépített astrával a kétkerékkel közlekedőket.
Azt a kocsit kifejezetten gyorsulásra építettem.
Vicces, amikor az "intelligens" motorosok, osztják az észt, hogy milyen szánalmas a kérdező, mikor ők kb ugyanolyan gyökerek, és akkora arcuk van, mint egy ház, mert legyorsultak egy másfél, két tonnás autót..
Ez a bagoly mondja verébnek szindróma…
Persze a BMW-sek a gyökér suttyók, mint mindig…
Próbálok a Te stílusodban fogalmazni:
ne a pirosnál bömböltess, egy dundizó suzukissal, hanem valamelyik ismert hegyi szakaszon mérj egy időt. Aztán ne csodálkozz, ha valami jókezű kissrác, egy szakadt 25 éves ladával otthagy. Akkor majd Te is elkulloghatsz a zöldnél. Na, az lesz az élmény.
Addig pedig arcozzál a belvárosi tükör-aszfalton a 4 litereddel.
A múltkor mellém állt a pirosnál egy BMW-s csávó, rugdosta a gázt rendesen, de mikor én is megröffentettem a 22 literes V12-őt kishílyán maga alá csinált a nyikhaj.
K701-el járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!