Mennyibe kerülne karosszériáztatni egy Lada 2101-et?
ez baromi sokba kerülne. nekem volt néhány, de ma már nem karosszériáztatnám..
hacsak nem hobby..
pláne gyári minőségre.
"Add le a bontóba" ez aztán elég primitív válasz.
Leadod, kapsz érte 0 ft-ot, veszel egy másik autót mondjuk 300.000ft. Átiratod akkor már 400.000ft, ha nem kell másra költeni, akkor megáll itt. de egy 100-ast nyugodtan tartalékba tehetsz, a vétel utáni javításokra.
Ezzel szemben a ladát szerintem 200-ból kilakatolják, az alkatrész költsége nem számottevő. 2105 ös küszöb mindenestől volt tavaly 5-6000ft. A fényezést házilag is meg lehet oldani nem feltétlen kell 300-at költeni rá.
Kompresszort lehet bérelni is például, egy elfogadható minőségű festékszóró szettet veszel+ festéket, gyakorolsz aztán mehet a fújás. Nem lesz gyári ugyan, de szépen meg lehet csinálni.
Ha pedig kész, nyugodtan tervezhetsz 10 évig azzal az autóval. Nekem 27 éves van és olyan hogy újkorában nézett ki így. Érdemes megcsináltatni.
Sok esetben nem éri meg venni egy újabb 5-6 literes fogyasztású autót venni. Ilyen eset pl:
- ha a tulaj szeretné élvezni a vezetést
- ha szlalom/rally vagy más versenyen szeretne vele részt venni
- vagy csak ha egy otthon viszonylag olcsón megjavítható autóra van szüksége. Amit elveszt a benzinen, behozza a többi alkatrészen (pl. egy komplett motort simán meg lehet venni/építeni 100 ezer Forintból, míg egy újabb autónál meg lehet hogy csak a motorvezérlő 200 ezer Forint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!