Mire kell odafigyelni külföldről behozott motor vásárlásakor?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy Olaszországból származó motort, amit olasz okmányokkal kínál az eladó. Forgalomból ideiglenesen ki lett vonva. Hogyan lehetek biztos abban, hogy a gép nem lopott, vagy egyéb jogi problémás? Mire kellene odafigyelnem, ha vásárlás után még nem szeretném egyből forgalomba helyezni, de nem akarok lyukra futni, amikor arra kerülne a sor?2015. ápr. 4. 21:48
1/2 anonim válasza:
Sajnos a kérdésedre nem tudok pontos választ adni, de annyit az olasz motorokrol , behozatalról, hogy nekem is onnan hozták be és minden rendben volt a papírokkal és hibes sem volt a motorral. (Aprillia)
2/2 anonim válasza:
Nekem is Olaszországból behozott motor volt a két legutóbbi, de sem okmány szempontjából, sem műszakilag nem volt semmi probléma. A km óra állás persze mindig kérdőjeles, de a mai jobb márkák sok km-t kibírnak. Apró jelekből azért lehet sejteni mennyit mehetett a moci.Mindig a kivételekkel van a baj, ezért kell odafigyelni, esetleg szerelőt vinni Magaddal. Ha mellékelnek egy nem kamu szervizkönyvet, az már egy jó előjel lehet. De annak valódiságát neked kell felmérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!