Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladtam a Mercedes E220...

Eladtam a Mercedes E220 CDi-met, es egy kis autót szeretnék. Toyota Yarisrol vélemény?

Figyelt kérdés
1.0-eseseket neztem 2000-2004 es evjaratba.

2015. ápr. 4. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Éles váltás lesz. :)

Rendben vannak ezek a Yarisok, 1.3-asunk volt, az lépett is rendesen. Fogyasztás 5,5-6 liter.. Ha városon kívül is mész sokat érdemesebb ilyet venni.

Sok gáz volt a CDI-vel? Hullott szétfele?

2015. ápr. 4. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen évjáratú volt a Merci?
2015. ápr. 4. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszod. Hàt kezdtek kijönni rajta a dolgok, 313.000 km volt benne, 2004 es. Sokat költöttem rà az eddigi 3 èv alatt, kezdett csörögni a kettőstömegű, tönkrement a generátor, és 300 km alatt megevett egy liter olajat..... Aztán hiàba volt szép ezüst 18-as AMG kerélkkel, ugydontottem h eladom. Kicsit sajnàlom de rájöttem hogy nincs rá kimondott szükségem.
2015. ápr. 4. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Wáóó, hát azt hittem az eggyel régebbi pápaszemes W210...

Hát akkor fogod igazán sajnálni, ha veszel egy kis 1.0-ás Yaris-t....

2004-es, ezüst, 18-as AMG felnikkel. Gyönyörű lehetett, én el nem adnám ha ilyen autóm lenne.

2015. ápr. 5. 03:45
 5/7 anonim ***** válasza:
hát nem tudom... asszem egy darabig sokkos állapotban leszel.Nagyon nehéz átállni egy kisautóra..tudom, mert megjártam én is...tíz éve volt a váltás, a mai napig szenvedek, bár tökös kis automata kocsit vettem, de ami kicsi az kicsi.pedig újonan vettem.
2015. ápr. 5. 06:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Kossz a valaszokat
2015. ápr. 5. 18:45
 7/7 Koaxk Ábel ***** válasza:

E Mercedes után a Yaris hááát...

Én a helyedben próbaképpen vezetnék egy ilyet, hogy tudd mire számíts. Iszonyat nagy visszalépés lesz.

2015. ápr. 6. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!