Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor felújítás?

Motor felújítás?

Figyelt kérdés

persze, van már ilyenből kérdés, el is olvasgattam őket, de hátha valaki tud konkrétumot mondani...

egy 1.3-as VW Golf1-ről van szó, hogy mennyi km lehet benne, nem tudom, a lényeg, hogy kíváncsiskodnék, hogy 1.3-as motornál kb mennyit kóstál a felújítás ( mindennel együtt)

(mellőzük a "bele egy másik motor" kommenteket, az csak zsákbamacska, meg én nem másikat akarok bele, hanem ezt tökéletesre megcsináltatni...)

Előre is köszi!

2015. ápr. 3. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:

KB pont annyiba kerül.

Mit kell cserélni, mi javítható, mi az, amihez nem kell nyúlni, mi az amivel megalkudz, az új alkatrészek gyáriak, vagy utánygyártottak?

Így első körben ezektől biztos, hogy függ.

Vidd el egy jó szerelőhöz, az mond neked állapotot árakat...

2015. ápr. 3. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
szét kell szedni a motort, hogy lásd, hogy mi az, ami még jó, és mi az ami már nem. Ha ez megvan, összeírod egy papírra hogy mi kell, aztán számítógép elé ülsz, felmész az UNIX weboldalára és kosárba pakolod a termékeket. Máris látod a végeredményt.
2015. ápr. 4. 18:41
 3/5 A kérdező kommentje:

csak így általánosságban gondoltam, egy intervallum is megette volna, hogy kb max mennyit kóstálhat...

fúrás, dugattyúk, főtengely, szelepek és még sorolhatnám...

azért írtam úgy h "mindennel együtt"

2015. ápr. 6. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos akkora a szórás állapot szerint, hogy még a gép.unkára sem lehet látatlanban árat mondani. A fúrás előtt érdemes méretni, lehet, hogy gyűrűzéssel megúszod.
2015. ápr. 7. 06:36
 5/5 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, ezt így nem lehet tudni hogy mennyi mert nem tudjuk hogy mi kell. Nekem pl. az Aprilia RS 125-öm felújítása átlagba 250-300 000 ft, de volt rá példa hogy a fél milliót is bekóstálta amikor több dolgot kellet cserélni, és ez csak egy 125 köbcentis motorkerékpár. Tehát ameddig nem tudod hogy mi kell a kocsidhoz addig nem tudsz árat sem.
2015. ápr. 7. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!