Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Felújítás előtt állnak a...

Felújítás előtt állnak a felnik. Más színűre szeretném festeni őket. Milyen szín állna jól?

Figyelt kérdés

[link]

eredetileg Matt feketén gondolkoztam, de mostanában elkezdtem agyalni hogy az olyan semmilyen. Inkább valami rikítóbb szín kellene. Akár neonzöld, akármi. De nem tudom mi állna jól :/

2015. márc. 12. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nagyon önálló ember vagy,egy igazi egyéniség lehetsz,hogy nekünk kell megmondani,milyen szinű legyen a felnid........
2015. márc. 12. 19:03
 2/12 A kérdező kommentje:

Te pedig nagyon segítőkész lehetsz. Szívemszerint naponta változtatnám a színét. de tudod erre nincs lehetőségem :)

Ja hogy honda van a képen... tuti valami fosvágenes tédéjís jampigyerek vagy :)

2015. márc. 12. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy lenne szép ha fekete az egész és csak a küllők pofája szürke.

Nekem még így is tetszik a felni ahogy most van.

2015. márc. 12. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Karbonfólia. Vagy egyéb fólia. Vagy Plasti-Dip spray. Ezeket könnyű eltávolítani, ha meguntad.

Nekem is német autóm van, így mondom, hogy jól ezek a Hondák.

2015. márc. 12. 20:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó 2-nek köszönöm a tippeket, utánajárok. Utolsónak pedig, attól hogy német autód van még leehtsz normális :) De sajnos van egy olyan érzésem hogy az első válaszoló nem a keleti ágat képviseli :/ Sajnos magyarországon az autós életben sokkal inkább a széthúzás megy, pedig összetartásnak kéne lennie. Azt meg nem is tudtam hogy felnit is lehet fóliáztatni :D Köszönöm mégegyszer, utánajárok.
2015. márc. 12. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Az első vagyok!ugyan nem japán autóm van de nincs nekem azokkal semmi bajom!hidd el még csak nem is vw-m van,és nem is dizel!De most komolyan mi mondjuk meg hogy a TE autódnak mi állna jól?!?!?!?És ez nem széthúzás,meg nem tudom milyen baromságot vizionálsz még bele ebbe a dologba,de ez kb olyan mintha én tenném fel itt a kérdést hogy szerinted tejbegrizt,vagy sonkás sajtos szendvicset egyek vacsorára......
2015. márc. 12. 22:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok a felfogásodhoz komolyan, nem azt mondtam hogy mondjátok meg miféle színű legyen, hanem azt hogy adjatok ötleteket. De ha neked ez olyan rohadt nehéz, akkor kend a hajadra a tejbegrízedet :) Majd ha tanácsot kérsz hogy szerinted milyen aksit vegyél a kocsidba mert hajajj vajon melyik a jó, gondolj arra hogy vedd amelyik tetszik :) Érdekes rajtad kívül tudtak normális választ adni. Ha pl fekete autón jól néz ki a kék meg az lila, a rúszaszín meg mondjuk gagyi mert nemjó az összkép, akkor rózsaszín kilőve. most csak mondtam pár színt, de ha már tanácsot kérni sem lehet a magyar autós társadalomban, akkor nem tudom miért hiszem azt, hogy valaha még olyan lesz a magyar autós élet mint amilyen régebben volt.
2015. márc. 12. 22:15
 8/12 anonim ***** válasza:
B+....hát tőlem olyan fested a kereked amire akarod!!!De akkor nesze egy ötlet:fesd okker sárga átmenete a biborkékbe ami hupililát ver vissza!!!
2015. márc. 12. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
a magyar "autós élet" meg pont az ilyen emberek miatt olyan amilyen,mint te!
2015. márc. 12. 22:22
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen mert kb én küldök el valakit az annyába aki ötleteket kér. Az egészet te kezdted. Milyen érdekes tőlem megkérdezte egy ismerősöm hogy a 3 kipufogó dob közül melyik állna legjobban az autón segítettem neki... de lehettem volna olyan kedves is mint te, közölhettem volna vele hogy oldja meg. Igen ez magyarország, ahol a segítséget kérsz biztos akad olyan nyominger aki segítség helyett kötekedik. De inteligencia nélkül ezt nehéz felfogni. Ne haragudj meg nem fogom magyarázni. Segítőkész vagy ez a lényeg. A szintedre meg inkább nem süllyednék mert lenyomsz a rutinoddal. Csak arra figyelj le ne ess az egódról az iq szintedre mert szörnyethalsz.....
2015. márc. 12. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!