Felújítás előtt állnak a felnik. Más színűre szeretném festeni őket. Milyen szín állna jól?
Figyelt kérdés
eredetileg Matt feketén gondolkoztam, de mostanában elkezdtem agyalni hogy az olyan semmilyen. Inkább valami rikítóbb szín kellene. Akár neonzöld, akármi. De nem tudom mi állna jól :/
2015. márc. 12. 18:50
1/12 anonim válasza:
Nagyon önálló ember vagy,egy igazi egyéniség lehetsz,hogy nekünk kell megmondani,milyen szinű legyen a felnid........
2/12 A kérdező kommentje:
Te pedig nagyon segítőkész lehetsz. Szívemszerint naponta változtatnám a színét. de tudod erre nincs lehetőségem :)
Ja hogy honda van a képen... tuti valami fosvágenes tédéjís jampigyerek vagy :)
2015. márc. 12. 19:05
3/12 anonim válasza:
Szerintem úgy lenne szép ha fekete az egész és csak a küllők pofája szürke.
Nekem még így is tetszik a felni ahogy most van.
4/12 anonim válasza:
Karbonfólia. Vagy egyéb fólia. Vagy Plasti-Dip spray. Ezeket könnyű eltávolítani, ha meguntad.
Nekem is német autóm van, így mondom, hogy jól ezek a Hondák.
5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó 2-nek köszönöm a tippeket, utánajárok. Utolsónak pedig, attól hogy német autód van még leehtsz normális :) De sajnos van egy olyan érzésem hogy az első válaszoló nem a keleti ágat képviseli :/ Sajnos magyarországon az autós életben sokkal inkább a széthúzás megy, pedig összetartásnak kéne lennie. Azt meg nem is tudtam hogy felnit is lehet fóliáztatni :D Köszönöm mégegyszer, utánajárok.
2015. márc. 12. 22:03
6/12 anonim válasza:
Az első vagyok!ugyan nem japán autóm van de nincs nekem azokkal semmi bajom!hidd el még csak nem is vw-m van,és nem is dizel!De most komolyan mi mondjuk meg hogy a TE autódnak mi állna jól?!?!?!?És ez nem széthúzás,meg nem tudom milyen baromságot vizionálsz még bele ebbe a dologba,de ez kb olyan mintha én tenném fel itt a kérdést hogy szerinted tejbegrizt,vagy sonkás sajtos szendvicset egyek vacsorára......
7/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok a felfogásodhoz komolyan, nem azt mondtam hogy mondjátok meg miféle színű legyen, hanem azt hogy adjatok ötleteket. De ha neked ez olyan rohadt nehéz, akkor kend a hajadra a tejbegrízedet :) Majd ha tanácsot kérsz hogy szerinted milyen aksit vegyél a kocsidba mert hajajj vajon melyik a jó, gondolj arra hogy vedd amelyik tetszik :) Érdekes rajtad kívül tudtak normális választ adni. Ha pl fekete autón jól néz ki a kék meg az lila, a rúszaszín meg mondjuk gagyi mert nemjó az összkép, akkor rózsaszín kilőve. most csak mondtam pár színt, de ha már tanácsot kérni sem lehet a magyar autós társadalomban, akkor nem tudom miért hiszem azt, hogy valaha még olyan lesz a magyar autós élet mint amilyen régebben volt.
2015. márc. 12. 22:15
8/12 anonim válasza:
B+....hát tőlem olyan fested a kereked amire akarod!!!De akkor nesze egy ötlet:fesd okker sárga átmenete a biborkékbe ami hupililát ver vissza!!!
9/12 anonim válasza:
a magyar "autós élet" meg pont az ilyen emberek miatt olyan amilyen,mint te!
10/12 A kérdező kommentje:
Igen mert kb én küldök el valakit az annyába aki ötleteket kér. Az egészet te kezdted. Milyen érdekes tőlem megkérdezte egy ismerősöm hogy a 3 kipufogó dob közül melyik állna legjobban az autón segítettem neki... de lehettem volna olyan kedves is mint te, közölhettem volna vele hogy oldja meg. Igen ez magyarország, ahol a segítséget kérsz biztos akad olyan nyominger aki segítség helyett kötekedik. De inteligencia nélkül ezt nehéz felfogni. Ne haragudj meg nem fogom magyarázni. Segítőkész vagy ez a lényeg. A szintedre meg inkább nem süllyednék mert lenyomsz a rutinoddal. Csak arra figyelj le ne ess az egódról az iq szintedre mert szörnyethalsz.....
2015. márc. 12. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!