Khhmkhhm kérdése:
Surgos! Rover 620 dsi 1999evjarat! Tobbi lent!?
Figyelt kérdés
Penteken mennek megvenni a Rover autot,azlenne a kerdesem meg-e erne megvennem es mik a tapasztalaitok? esetleg velemenyetek?! megfelelo lenne ez az auto egy 19eves fiunak havi 300-400euros kereset mellett (szuleimmel lakom).2015. ápr. 2. 02:26
1/12 A kérdező kommentje:
meg azt kifelejtettem hogy 1994ccm diesel, 77kw ,103le vagy 105 ezt nemtudom pontosan!
2015. ápr. 2. 02:28
2/12 anonim válasza:
Nem.
Szar az az autó én menekülnék tőle.
3/12 A kérdező kommentje:
Es miert? en sok jot is hallottam rola es Honda motor van benne ami nem a legroszabb.vagy tevedek?
2015. ápr. 2. 06:16
4/12 anonim válasza:
Ha nincs tönkre téve, akkor jó választás. De számolj első szervizzel, ami beleszaladhat 150-200ba (vezérlés, betétek, tárcsák, olaj stb). De amúgy tényleg 80% honda a kocsi.
5/12 A kérdező kommentje:
allitolagosan megvan kimelve mert. egy orvostol veszek aki csak munkaba jart vele kb oda-vissza 4-5km naponta.eddigi valaszt koszonom:) meg kivancsi lennek tobb velemenyre is
2015. ápr. 2. 11:30
6/12 anonim válasza:
620SDi, de szerintem felejtsd el a dízelt. 16 év gondolj bele mit ment idáig. Nem ismerem csak a benzines motorokat azok, viszont nagyon jók. 414SI, 416SI. Előbbi volt nekünk is. Fenntartása egy Suzukival vetekszik. Az autó maga japánosan megbízható és nem csak a motor Honda, hanem gyakorlatilag az egész autó egy Civic. Tehát alkatrész van bőven. Ezt sokan nem tudják és azt hiszik a Rover csődje miatt nem lesz majd támogatás a kocsihoz. Ezért nincs áruk. A forma is sokkal modernebb én ilyet vennék a helyedben.
8/12 anonim válasza:
4es vagyok.
4-5 km oda-vissza naponta egy dízellel??? Na azt viszont tényleg kerüld el! Egy dízelnek kell 15km mire rendesen bemelegszik. Ne vedd meg ezt a kocsit! Keress másikat!
9/12 A kérdező kommentje:
nekunk van egy Renaultom benzines es kb 20-30kmt megyek naponta vele, es egy Peugeot 406 diesel is es azzal kb naponta 40kmt minimum..es kifejezetten szar allapotu lett..
2015. ápr. 2. 14:03
10/12 A kérdező kommentje:
Valaki tudna linkelni egy reszletes leirast az 1999evjaratu 620sdi rol?! sehol nemtalalok csak 97eset
2015. ápr. 2. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!