Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki melyiket venné és miért?...

Ki melyiket venné és miért? Sorrendben? Hosszú távon gondolkodom 16 éves korukig megtartanám mind 2004 es renault clio, fiat panda, fiat punto, suzuki ignis

Figyelt kérdés
2015. ápr. 1. 08:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Suzukit, franciákat és az olaszokat felejtsd el.
2015. ápr. 1. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Na persze mert iylenkor hírtelen előkerülnek a GOlf fanok és a csak németet fanok és a többi hasonszörű. Észérv nincs, csak a fröcsögés.

A felsorolt négyből mindenképp az Ignis, hosszú távon statisztikailag azzal semmi gond nem lesz. Ha véletle mégis kéne valamire költeni, akkor az alkatrész olcsó és könnyen beszerezhető, ez se hátrány.

2015. ápr. 3. 01:08
 13/17 anonim ***** válasza:

A Suzuki egy őszinte, szerény, megbízható autó, rossz törésteszttel, kis csomagtartóval.

A Punto: igényes belső, súlyos motor és váltóproblémák.

A Panda sportos, megbízható, de nagyon kicsi a csomagtere.

A Clio biztonságos, jól felszerelt, de elektromosan nem megbízható.

Ha nem viszel sok utast, sok csomagot, akkor szerintem a Fiat Panda a legjobb választás. Ha a biztonság számodra az első, akkor a Clio. Ha a megbízhatóság, akkor pedig az Ignis.

2015. ápr. 3. 10:35
 14/17 szántóvető ***** válasza:
vannak olyan Panda amelyek Mjet motort kaptak,a neten vannak rémtörténetek róla. [link]
2015. ápr. 3. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
#13: Te valamit nagyon benéztél. Punto súlyos váltó, motor problémák? De a Panda megbízható? Grammra ugyanazok a váltók és motorok vannak mindkét kocsiban. Kérlek mesélj még..
2015. ápr. 3. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:
most vezettem egy ignis-t orkán erejű szélben. egy párszor leforgott előttem az életem. De a Punto az tényleg jó, főleg a 16 szelepes. Amúgy meg ugyanaz az 1.3-as dízel motor van a puntoba is, mint az ignisbe.
2015. ápr. 4. 15:15
 17/17 anonim ***** válasza:
43%

Ezt el is felejtettem. :D Az 1.3-as Fiat Multijet ugyanaz az Ignisben, Swiftben, Puntoban, Pandában, Astrában, Corsában.

Lehet tovább okoskodni fotelhuszárok!

2015. ápr. 4. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!