Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Stilo vs Alfa 147?

Fiat Stilo vs Alfa 147?

Figyelt kérdés

ez egy szerelmi háromszög köztünk. az összes többi márkát kizártam. kéretik ezt figyelmbe venni:) tapasztalatokat szeretnék kapni, leginkabb tulajdonosoktól.

Benzin/dizel erdekel egyarant. Leginkabb a 3 ajtós verziók... Hogy szolgál, mennyire kényes, mik romlanak el leginkább, mire kell figyelni (akár vásárlásnál). Jelenleg egy francia gyöngyszemmel vagyok kapcsolatban, szoval voltak gondok itt is:) nem riaszt el hogy "olasz". köszi előre is!

2015. márc. 31. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Én a stilot venném!Ugyan mindenki a fiat szégyenfoltjának meg legnagyobb bukásának tartja,bár nem tudom miért,mert semmivel nem rosszab mint bármelyika más fiat.Belül hatalmas,főleg elöl,már csak ezért is ezt venném....a 147 szűkebb mint egy II-es punto.1.8as benzines motorral venném,3 ajtóval ,sárga színben!
2015. ápr. 1. 08:01
 2/10 anonim ***** válasza:

A Stilo, még a Fiatok közül is kitűnik megbízhatatlanságban. Ezért talán Alfa, de az sem sokkal jobb.

Viszont Stilo szebb

Vannak ezek a szerelőfétises emberek, rajtuk nem lehet segíteni:)

2015. ápr. 1. 08:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, hogy megbízhatatlan. Pont, hogy sokkal jobb lett a korábbi Fiatoknál. Hatalmas minőségi ugrás volt.

Dízelből mindkét autó jó, az 1.9JTD egy fasza kis motor. Ha benzines akkor, viszont az Alfa nem kéne, mert a TwinSpark azért szopás tud lenni. Illetve rengeteget is fogyasztanak. 1.6 TS +1-2 liter a Fiat 1.6-osához képest.

2015. ápr. 1. 08:36
 4/10 anonim válasza:

Fiatosok is olyan kozosseget alkotnak, mint az alfasok? Intenek egymasnak, villognak? :) Elveztem, mig a piros 147-est vezettem. Azzal a kocsival kituntem a szurke autok kozul. Persze kerestem is a tobbi Alfat.

Az autopalyan pedig usztam elore, mint egy capa. 105 loerovel mindig szepen vezettem a sort. Villognom sem kellett arra, aki utban volt.

20 ezret vezettem vele 80 ezer-100 ezer kozt. Ez ido alatt a bal elso futomuvon kellett cserelni egy 20-30 ezres alkatreszt.

2015. ápr. 1. 08:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Zizitop,gondolom azzal a 105 lóval versenyautókat megszégyenítő módon lehetett autózni..........
2015. ápr. 1. 08:48
 6/10 anonim ***** válasza:
én is alátámasztom a zizitop véleményét, én is sokat mentem az 1.6 ts-el. Általában 1.9/2.0 Tdi-Passatokat evett reggelire.
2015. ápr. 1. 09:12
 7/10 anonim ***** válasza:
ja...gondolom.....főleg azzal a 10.6s 0-100as gyorsulásával.......egy igazi belsősávos autópálya cirkáló.......
2015. ápr. 1. 09:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Dízelek jók, meg a Stilo benzinesei is, Alfákban viszont kerülném őket.
2015. ápr. 1. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért az Alfa motorok sem olyan rosszak, mint ahogy sokan állítják. Nem problémamentesek, az tény, de nincs is annyi bajuk azért. A Twin Spark motoroknak az a legnagyobb bajuk, hogy szét vannak hajtva, és más autókkal ellentétben ezt nem bírják. Munkatársam még 2001-ben vett egy 156-os Alfát, 300 ezer km felett jár, normálisan használta, nem próbált F1 versenyző lenni, és a kopóalkatrészeken, olajon kívül csak egyszer kellett lengőkart cserélnie. Ha valaki egy széthajtott autót vesz, nem kell csodálkozni, hogy megáll alatta. Az viszont igaz, h az 1.6-os TS motor elég rosszra sikeredett, az bármikor, bárhol képes megadni magát.

A dízelmotorok nagyon jók, erősek, egész jól fogyasztanak, és nem olyan a hangjuk már, mint egy traktor.

A Fiathoz nem tudok hozzászólni, nem volt még szerencsém hozzá.

2015. ápr. 1. 13:08
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2015. ápr. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!