Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek a "tehermentesítők" jók...

Ezek a "tehermentesítők" jók könnyűfém felnikhez?

Figyelt kérdés

Ezek valamiféle műanyagból vannak, elég ez, vagy csak központosításhoz kell és csak a csavarok tartják a felnit?

Jó ez így?

[link]

2015. márc. 29. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
"Jó ez így? " -igen,ez igy jó!!
2015. márc. 29. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, a tehermentesítő pont erre van
2015. márc. 30. 07:20
 3/7 Wadmalac ***** válasza:

Mivel teljes felületében fekszik fel, ez is sok terhelést levesz a csavarokról és kerékfelrakásnál jól központosít.

Ez teljesen jó.

Én aluból esztergáltattam, éppen, mert nem volt megfelelő méretű műanyag kapható.

2015. márc. 30. 11:34
 4/7 A kérdező kommentje:

"Igen, a tehermentesítő pont erre van"

No de egy szar PVC, mennyit tart ez? Ha meg csak a központosítás miatt van, akkor minden teher a csavarokon lesz.

2015. márc. 30. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdező,ha jól sejtem azért kérdeztél,mert hülye vagy hozzá....akkor ha már most kaptál normális választ akkor mit okoskodsz itt??!?!?
2015. márc. 30. 22:16
 6/7 Wadmalac ***** válasza:

Felületi terhelés-eloszlás.

Simán elég oda a műanyag.

Ha meg nem hiszed, csináltass te is alut.

2015. márc. 31. 07:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennek nem az a feladata, hogy átvigye a terhelést. A felni és az agy közötti fellépő szorítóerő viszi át a terhelést. Ez azért kell, hogy amikor felrakod központos legyen
2015. márc. 31. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!