Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak hogy jobban...

Mit csináljak hogy jobban fogjon az üzemi fék?

Figyelt kérdés
Ford Fusion
2015. márc. 29. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Nyomd egy kicsit erősebben..
2015. márc. 29. 18:40
 2/10 anonim ***** válasza:

A másik lábadnak pedig vágsz a padlólemezen egy lyukat, és FrédiBéni módra rásegítesz.

Most komolyan, ennyi tellett kérdés címén? Semmi konkrétum, esetleges hibaleírás?

2015. márc. 29. 18:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Vicces volt nagyon...

Nincs hibaleírás mert nincs hiba, egyszerűen csak azt szeretném hogy erősebben fogjon a fék

2015. márc. 29. 18:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Még mindig nem sikerült normálisan leírni, mit szeretnél tudni :)

Adott fékhatást úgy szeretnél elérni, hogy kevésbé kelljen nyomni a pedált?

Állíttass a fékbetétek és a féktárcsák/fékdobok hézagán!

Vagy jobb lassulást akarsz?

Akkor első körben nézesd meg, nem kopottak-e a betétek/tárcsák/dobok, ha igen, akkor cseréltesd le. Ha még ez sem elég, akkor nagyobb tárcsákat rakass fel, esetleg a dobfékeket ha vannak cseréld tárcsára. Viszont mire ezt lepapírozod, az sokba fog kerülni - évjárattól függően összemérhető lesz a kocsid árával.

2015. márc. 29. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Harmadik megoldásként vezesd normálisan a járgányt, és ne Fomra-1-es féktávokat végy kanyarok és kereszteződések előtt :)
2015. márc. 29. 19:00
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a gyárban a mérnökök jobban értenek hozzá, hogy mennyire kell fognia a féknek, mint te. Én nem piszkálnám a helyedben, mert ha valamit elcseszel, abba nem csak te halhatsz bele, hanem egy ártatlan közlekedő is.
2015. márc. 29. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:

A fékhatást alapvetően a következőkkel lehet tuningolni:

1., Futóműállítás a gyári állapotra

2., Jó minőségű nem kopott gumik, gyár által előírt nyomással

3., Megfelelő fékbetétek, féktárcsák. Itt hatalmas eltérések vannak az árban, minőségben. Ha jó fékhatást szeretnél a skála drágább végén kell válogatni. Vigyázz, hogy ne pálya betéteket vegyél, mert azokat be kell melegíteni, ami utcai forgalomban nehezen megoldható.

A gyáritól eltérő fékrendszer annyira sok macera, hogy nem ajánlom.

Ha minőségi termékeket veszel, nem nagyon foghatsz mellé.

2015. márc. 29. 19:08
 8/10 anonim válasza:
Nekem is Fusionom van. Kicsit erősebben kell nyomni mint más tipuson,ezt én is észrevettem,de nekem új kora óta ilyen.
2015. márc. 29. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Hidd el, az a legolcsóbb variáció, ha valamelyik közeledben lévő konditeremben gyúrsz még lábra egy keveset.:)
2015. márc. 29. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Cseréld le a fékfolyadékot.
2015. márc. 29. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!