Milyen állat járhatott a motortérben?
Sziasztok! Egy Opel Astra G kocsim van (Z14XEP). Ezer kilométerenként szoktam ellenőrizni az olajszintet, ennek ma jött el az ideje. A motorháztető felnyitását követően az aksinál valami égett ételmaradékot találtam (talán kenyér), illetve a motor különböző részein sáros lábnyomokat. Sajnos nem tudom kivenni, hogy milyen állat lehetett, illetve azt sem tudom, hogy az a "megsült" valami honnan került ide, mert a mi udvarunkban ilyesmi nem található meg. Kicsit aggódok, hogy nyestről van szó, bár a kocsival látszólag nincs gond. A kocsi garázsban áll, de a padláson keresztül bejuthat bármi. Mentem vele minden nap, hibajelzés nincs a műszerfalon. Egyedüliként talán az, hogy legutóbb már csak a tankolást jelző lámpa villogására lettem figyelmes, nem emlékszem arra, hogy világított-e folyamatosan is. De lehet hogy csak én voltam figyelmetlen. Elszakíthatott/elrághatott valamilyen vezetéket az állat, hogy ilyen hiba lépjen fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!