Éreztél különbséget amikor más benzint tankoltál a motorodba?
Figyelt kérdés
Amikor nem a szokásos 95-öst tankoltad,hanem ezeket az adalékolt MOL-os meg SHELL-es drága benzineket.2015. márc. 29. 13:15
1/4 anonim válasza:
Én a motoromba tankoltam V-Power 95-öt, attól ledadogott, nem akart menni, majd tankoltam hozzá sima 95-öst, és jó lett.A V-Power Nitro-tól jobban reagált a gázra, de ennyi.
A MOL-tól még csak a 95-öst próbáltam, azt kifejezetten szereti.
2/4 anonim válasza:
Én teljesítményben (sima 95 esetén) nem érzek semmi különséget sem az Auchanos, sem a Lukoilos sem pedig a Shelles anyag között. Viszont a Shell + Auchan kúton tankolás után mindig decire 7,5 litert fogyaszt az autó, a Lukoil után MINDIG 8,5 L-t. De szerintem itt sem a benzin a ludas, hanem átcsesznek a kúton, nem is járok már oda...
Egyszer tankoltam shellnél ilyen szuper racing benzint, azon kívül, hogy marha drága sem tejesítménybeli, sem fogyasztásbeli különbséget nem láttam sem autónál sem motoromnál.
3/4 anonim válasza:
Vannak olyan motorok, amik nagyon megérzik a jobb benzint, ezek jellemzően a kihegyezett, esetleg nagyobb fordulatú motorokra jellemző. A hagyományosabb, bő erőtartalékokkal rendelkező motorok tényleg nem veszik észre az olcsóbb benzint sem. Ez érvényes autóra, motorra, mindenre.
4/4 anonim válasza:
Egyszer tankoltam a motoromba V-Power-t. Hallható volt a különbség, finomabban járt, jobbak lettek a gázreakciók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!