Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti milyen autót vennétek?

Ti milyen autót vennétek?

Figyelt kérdés

Leginkább városi használatra kellene, a fogyasztása nem lényeges, csak legyen megbízható, és dekoratív :) nem nagy családos autót keresek, maximum 10 milliót szánnék rá.

Ti mit vennétek?

2015. márc. 28. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ebből még egy új Audi is kijön, ha városba kell, akkor egy A3 tökéletes egy 2.0 TFSI-vel, ami 200 ló felett van. Ha már a fogyasztás úgysem számit :)
2015. márc. 28. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Mercedes A-ból tudsz venni ennyiből újat vagy akár AMG kivitelt is 1-2 évesen.
2015. márc. 28. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
10 milliót? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Itt a hétvége, szar az idő a sok hülye meg itt gyikezget. :D
2015. márc. 28. 15:27
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig válaszokat, szétnézek majd! :)

Kedves 3as, most épp magadra gondolsz? Lerí rólad hogy intelligencia túltengésben szenvedsz... bölcsebb maradtál volna ha meg sem szólalsz, ahogy sejtem te egész életedben nem fogsz 10 milliót keresni.

2015. márc. 28. 15:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Én kiállnék az előző válaszoló mellett, mert ő csak arra akart utalni, hogy egy jó élő gazdag ember nem itt fogja kérdezgetni, hogy mit is vegyen. Már csak azért sem, mert a legtöbb autót már ennyiért meg lehet kapni.

A másik, hogy ismerek olyanokat, akiknek a rendszeres fizetése havi 2-3 millió nettó, az egyiknek 10 000 dollár havonta, és még egyiktől sem hallottam soha ilyen lekezelő szöveget, hogy ő mekkora májer lenne, hogy annyit keres, hogy a többi halandó meg maximum akkor lát egyben ennyi pénzt, ha megnyeri a lottón. Szóval én is kétkednék. Nem savanyú a szőlő, 1 millió nettót én is megkeresek havonta, sok munkával, Magyarországon, nem pedig beképzelt vendég-segédmunkásként "Nyémetországban", meg "Hullandijában", meg "Ánglijában".

2015. márc. 28. 16:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam hogy gazdag lennék, és lekezelő se voltam. Csak kíváncsi, hogy ki milyen autót venne az adott összegből. Nagy naivan feltettem itt a kérdést, hogy hátha kapok rá értékelhető választ, dehát milyen a Magyar ember? Csak a hitetlenkedés megy, hogy "már pedig neked nem lehet 10 milliód!"

Belátom, nagy hiba volt kiírni ezt a kérdést, mert sokaknak már maga az értelmezés gondot okoz.

Mindenesetre köszönöm az autókat amiket ajánlottál, nagyon hasznos volt!

2015. márc. 28. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem akartunk megbántani.

10 millióért már mindenképpen új autót érdemes. De akkora a kínálat 10 millióért, hogy nehéz választani, ajánlani valamit. Mazda 6, Audi A4, Volvo S60, 3-as BMW, VW Passat, Skoda Superb. Ez mind újként kijön belőle.

2015. márc. 28. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen köszönjük, a válaszaidból egyértelműen kiderült, hogy egy hülye szórakozott kamasz vagy. Egy kis matektudással a zsebben egyszerűen kiszámítható, hogy még a minimálbér mellett is összehozható egy élet alatt, főleg ha egy jó állása van az embernek. Szóval kezd el gyorsan visszafizetni a hitelt, mert egy egzisztenciával rendelkező ember, aki 10 millióért szeretne autót venni nem itt a gyiken kérdezősködik. Te Isten barma. :D
2015. márc. 28. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Mini Cooper.
2015. márc. 28. 17:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha valóban jobbára városban használnád, én egy Toyota Priust javasolnék.
2015. márc. 29. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!