Abban van anyag. A másikban... abban is, csak műanyag.
Biztonsági szempontból is, motorikusan is.
A Swiftről annak idején apám azt mondta, jó a motorja, de az lehagyja a kasztnit.
Amúgy Ford párti vagyok, de van más is amit csípek. A magas kényelmi faktor inkább a francia autókra jellemző, bár a Ford tényleg kényelmes (is).
Amúgy én nem is értem ezt a párosítást. Annyira Ford.
2015. márc. 27. 22:21
4/12 anonim válasza:
1-es vagyok most suzukival járok.
Mert ez olcsó. És megbízható.
De ha vége a ház átalakításnak, akkor Ford Fusionra gyűjtök majd, mert azért a komfort nekem is hiányzik...
2015. márc. 27. 22:26
5/12 anonim válasza:
Egyértelműen Ford. Csak akkor gondolkodnék el a Suzukin, ha ugyanazon árért fiatalabb lenne, de így szerintem nem is kérdés.
2015. márc. 27. 23:12
6/12 anonim válasza:
Az "új" swiftnek már köze sincs sem megbízhatóságban sem olcsóságban a régi névrokonához. Egyértelműen Fiesta.
2015. márc. 28. 08:30
7/12 anonim válasza:
Hát a 2006-os Switről nem nagyon jelenteném ki, hogy sz*rabb mint a Fiesta, sőt. Ezek már nagyon jól sikerültek.
2015. márc. 28. 10:49
8/12 anonim válasza:
Pedig nyugodtan kijelentheted.
Régen swift volt a céges autónk, most fiesták. Két kezét összetette minden kolléga, mikor végre azt a sok fost visszaadták a lízingcégnek.
2015. márc. 28. 11:28
9/12 anonim válasza:
Nekem 2006-os 1.3-as 92 lovas Swiftem van. Aki a biztonságot kérdőjelezi, az nézzen utána. Nagyon is jó töréstesztje van, és nem fapados mint a régi, nekem kényelmes. Megbízhatóságról annyit, hogy 146 ezer van benne, eddig csak kopó alkatrészeket cseréltem, megjegyzem röhejesen olcsón. Teljesítményben szerintem egyértelműen Swift, a legjobb 1.3as motor amit valaha próbáltam. Nem bántam meg, hogy ezt választottam, most se döntenék másképp. Remélem segítettem.
2015. ápr. 2. 14:47
10/12 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy Fiesta.
1. megbízhatóbb
2. márkaszervizben jobban értenek hozzá, a suzuki hálózata szar
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!