Azt mondták az Alfa Brera nem férfias, "az női autó",159-et vegyek helyette. Nektek mi a véleményetek erről?
"mikor azt hallom hogy az Alfa ilyen meg olyan szar, mindig elmosolyodok és megkérdezem hogy volt már Alfa-d, vezettél már Alfa-t, 10-ből 9-en azt dadogják válasznak hogy nem volt, csak hallották ettől meg attól, és ezért nem vesznek stb stb."
Valamiért mindig olyanok védik a márkát, akik megvették és kell az önigazolás, hogy bizony jó autó...
A legtöbb embernek elég, ha az ismerősi körben egy vagy több ember már beszopta vele.
"Nekem mindig is Alfa-m volt és soha nem volt vele gond, mert van pénzem fenntartani, meg tudom hozzá venni az alkatrészeket"
Ezzel mindent elmondtál, gyakorlatilag bármibe lehet tolni a pénzt és mesterségesen fenn lehet tartani a műszaki állapotát.
A megbízhatóbb autómárkákba nem kell talicskával lapátolni a pénzt, hogy működjön, de ezt minek magyarázzam olyannak, akinek eddig csak Alfája volt?!?
Jah és nyilván egy Audi, BMW, Mercedes, Lexus és egyéb prémium márka tulajdonos azért nem vesz Alfa-t mert nincs pénze, ezt a komoly szerkezetet fenntartani. :D
A kérdésre is válaszolok, baromi jól néz ki az Alfa Romeo Brera, de kb ennyi...
Azt hiszem az #5, #6, #7-es válaszolóval értek egyet!
Nem nőies de a 159 sokkal férfiasabb(mint az összes sedan és kombi).
Mivel a Brera tetszik ezért azt vedd meg mert te ülsz bele minden nap, te vezeted, te kerülgeted az udvaron, stb.
20:47 Tipikus béjemvés válasz, ők fikáznak mindet főleg ha francia vagy olasz autóról van szó.
Hogyan alkotsz olyas valamiről véleményt ami még nem volt a birtokodban?! Jaa' a szomszédod haverjának az unokatesója vett egy Alfát ócón' a német szeméttelepről és már rálocsolt 1 miskát de még mindig a fásban áll. Igen, így már megértettem, hogy miért xar az összes Alfa Romeo.
Nem tudom srácok, a dízel 1.9, 2.0 Fiat MultiJet motor 1:1-ben benne van számos Opelben, Suzukiban is. Az 1.8, 2.2 benzinmotor Opel, a 3.2-es Holden.
A váltó Opel F17 és M32.
Akkor az Opel, Holden, Suzuki is sz&r lenne ezek szerint?
nem szar az Alfa, nem szar a Fiat sem, ez csupán egy magyar beidegződés. Behozzák külföldről olcsón a nyugaton szarrá hajtott kocsikat és idehaza kiadja magát, ebből meg is van a válasz hogy szar. Mellesleg nem kell belelapátolnom a pénzt, azt arra értettem hogyha valami tönkre megy benne akkor nem megyek le vele még X ezer kilómétert hibásan hanem megcsináltatom azonnal, továbbá hogy a kocsit áthordom Ausztriába olyan szerelőkhöz akik valóban értenek hozzá és nem itthon tákoltatom meg a zsigulin nevelkedett kontárral.
Talán azért volt mindig is, meg azért van most is Alfa-m mert jó autó, ha nem az lenne már régen váltottam volna a többi nagy gyár termékére, és nem nyomnám bele a lóvét hogy kinézetre egybe tartsam a szartengert.
Ha egy szarrá hajtott kocsit veszel meg amiben nem cseréltek normális időközönkét olajat vagy cseréltek de szar minőségüre, hidegen taposták a kocsit, szar úton hajtottak stb stb, legyen az AUDI, BMW, Mercedes, Alfa vagy bármi, mindegyikkel szopni fogsz, nem csak az Alfa-val.
"alfa viszonylatba a németek úgy veszik mint a cukrot."
És ezt statisztikával is alá tudod támasztani? Kilépsz az utcára Németországban és messze német autó a többség. Ha az alva a cukor akkor egy Audi/VW micsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!