Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a baja a Simsonomnak?

Mi a baja a Simsonomnak?

Figyelt kérdés
Van egy S51-es simsonom azzal a hibával hogy mikor üzemmeleg a motor (10-15km megtétele után) akkor leesik az alapjárata és sokszor le is áll, nehezen akar kipörögni. Innentől kb 1 percen belül berúgható, utána se rúgásra, se tolásra nem indul, csak ha lehűlt. Karbit és légszűrőt kitisztítottam, gyertya új, melegen is szép szikrát ad, a gyertya világosbarna színű és nem olajos. A karbi 16n3-4-es, fúvókákat cseréltem, a főfúvóka 70-es, alapjárati fúvóka 35-ös, szivató fúvóka 63-as, tűszelep is új, a szivatóhenger alján lévő gumit is kicseréltem, tömítések jók. A gyertya egy Brisk N17C (van még egy Beru 14z4au gyertya is szintén új). A súbert is cseréltem tűvel együtt, (felülről a negyedik rovátkába van a lemez). A kis keverékcsavar 3 fordulatra nyitva, ehhez állítottam az alapjáratot amit addig tart is míg nem megyek vele egy nagyobb kört, nem pörgetem ki. Mi lehet a gond?

2015. márc. 26. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
A Brisk N17c biztos hogy nem bele való, de a probléma nem ennek tudható be.
2015. márc. 26. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
ha lehűlés után megint jó, akkor lehet a trafó vagy a kondenzátor is... azok is csinálhatnak a fentiekhez hasonlót: hidegen jó, ha bemelegszik akkor meg kihagy, nincs alapjárat stb...
2015. márc. 26. 20:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben akkor még a gyújtást átnézem. Most beállítottam az alapjáratot, szép ütemesen ketyeg de van hogy csak úgy leáll (előtte nem fullad, nem esik le az alapjárat, csak gondol egyet és nem megy tovább) utána rúgásra indul.
2015. márc. 27. 15:32
 4/5 anonim válasza:
A suberttű lemezkét lehetőleg középre kell beállítani es ehhez belőni az alapjaratot alapjarati fuvokat is nezd meg
2015. márc. 28. 06:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet sokszor volt használva kis távon és nem üzem melegen kopott össze a gyűrű a hengerrel és emiatt üzem melegen elmegy a kompresszió, gyűrű csere, veszíteni nincs rajta mit..
2015. júl. 21. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!