Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akku probléma a motorommal,...

Akku probléma a motorommal, vagy mi lehet?

Figyelt kérdés

Honda CBR600F (2004)

Elmentem motorozni, jó 50 km után megálltam pihenni. Majd mikor indultam volna el, nem indult be. A műszerfal digitális, ott semmit nem mutatott, így kicsit babrálgattam az akkut, utána beindult, elindultam, majd egy 200 méter után lefulladt. Néztem az akkut, hogy kicsit kilazult a saru rajta, így csavarhúzó hijján, szerencsére volt nálam egy körömcsipesz azzal meghúztam ahogy tudtam, utána gyújtás ráadása után már minden rendben volt viszont nem indult be önindítóval, be kellett tolni, akkor indult be. Onnan már hazajöttem, mert féltem, hogy megint gond lesz, de már semmi baja nem volt, sőt, amint hazaértem, már önindítóval is indult. Mi lehet ez? Nem értem, hogy mi függ össze mivel.

2015. márc. 26. 08:27
 1/2 Trafó1 ***** válasza:
Valami fontakthibás, takarítsd meg az aksi sarukat.
2015. márc. 26. 08:36
 2/2 A kérdező kommentje:
De azért leállhat a motor, mert nincs akku? Ha be van indítva mennie kéne rendesen nem?
2015. márc. 26. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!