Mennyiért lehet venni olyan autót, amivel gond nélkül ellehet az ember legalább 5 éven át? Vannak feltételeim.
Automata váltó, 2000ccm-es dízel motorral nagyjából.
4-5 személyes, és fontos az olcsó fenntarthatóság!
Milyen márkák közt nézelődjek? Milyen évjáratút?
Szerintetek hány milliónál kezdődik egy ilyen, nagyon megbízható autó?
Ezek mind 10-12 millió felett vannak..
5 év alatt legalább 6-7 milliót veszít az értékéből.
A kérdésem az, hogy milyen árkategóriát érdemes venni?
3-4 millió körül nem is érdemes?
8 millió egyébként a maximális keretem, de egyáltalán nem akarok ennyit autóra költeni.
Hát én vettem 900.000 ért egy Golf IV TDI-t, mentem vele 60.000 km-t 14 hónap alatt hiba nélkül...
De az általad számolt kereből vegyél egy Passat-ot vagy Octaviat. Ami kijön belőle az jó lesz, ha megfelelő körültekintéssel választod ki
Ha fiatal autót akarsz akkor mindenféleképpen veszít az értékéből évente 150-200 ezret de van ami még többet is.
Jól felszereltet kapsz már 2000-es évjáratokból is, azok már nem vesztenek annyira az értékükből.
A megbízhatóság attól is függ hogy mennyire van karbantartva, hol és mennyit van használva, ki használta előtted...
Seat, Skoda, Opel, Ford... ezek eleve megbízhatóak.
Nekem Renault van amit sokan szidnak de nem nem volt vele még bajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!