Tudtok mondani nagyobb kocsikat, amiben biztosan van City servo?
Figyelt kérdés
Megszoktam a Puntoban, hogy félkézzel is nagyon gyorsan lehet lavírozni akárhol. Fontos, hogy szűk helyeken továbbra is fél mp. alatt teljesen alá tudjam szedni és vissza is. Szóval ilyen kocsit keresek sedánba 1,5 millióig csak valami nagyobbat. A Fiatok között ilyet nem találtam. A lényeg, hogy City servo mindenképpen legyen, mert vezettem ismerősöm sima szervósát és szinte birkózni kellett a kocsival, nagyon rossz volt. Kb. 2x annyi időbe teltek a műveletek.2015. márc. 23. 21:48
1/2 anonim válasza:
A City servo a fiatokban van.
Ha jól működik a szervó akkor nem kell birkózni vele. Én egy kézzel tekerem a kormányt szinte mindig.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom mi az a city servo, viszont azt tapasztalatból tudom, hogy a Passatokban, vagy az Audi A6-ban álló helyzetben 2 ujjal lehet tekerni a kormányt, 225-ös gumikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!