Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Központi zár hibakeresés Seatnál?

Központi zár hibakeresés Seatnál?

Figyelt kérdés
Volna nekem egy 1999-es Seat Toledom 1.6 8v akl motorkódú.Nemrég vásároltam az autót,körülbelül egy hete a központi záram kissé zavarosan működik.Van mikor zár nyit szépen néha viszont a vezető oldali ajtó nyit vagy zár a többi viszont nem reagál semmit.Többszöri próbálkozásra működik.Hol keressem a hibát?Gondolom a többi ajtó nem kap jelet(ha beülök a kocsiba ráadom a gyujtást belülről működik)

2015. márc. 23. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Üdv!

Nekem 2004 es leon van ennél a kulcsra is és távirányítóra is csak a vezető ajtó nyílik belülről kell nyitni a többit ha csak kulcsal van zárva akkor első nyomásra csak a vezető nyílik míg a második nyomásra az összes ki nyit

2015. márc. 25. 10:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a problem,hogy ennél elsőre kellene.Esetek többségében első fordításra az összes nyílik.
2015. márc. 25. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
kipróbáltam kulcsnyitással elsőre az összes a kulcs távirányító 1* csak vezető 2* összes risztó csak a vezetőt nyitja ha nem így van valószínű lehet hogy jeladó, elem,vagy a vevők a rosszak nem volt még ilyen hibával kapcolatom.
2015. márc. 27. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!