Alpine SPG-17CS Szettről vélemények?
Saját tapasztalatom nincs vele és nem sok ember használ Alpine szettet így nem sok mindet halottam róla.
Sajnos az Alpine nem is ír róla olyan sok mindet de ami le van írva az alapján nem tűnik rossznak,pozitívum hogy a váltójában van csillapítási lehetőség.
Van pár hasonló árú szett pl kicx gfo 6.2 ami nem rossz,kicsit magas a keresztezési freki de lehet attól még kellően mélyre megy.
Márkán belül ott van pl ALQ 6.2 amit én nem mernék bevállalni,a titán magas és a 3100hz-es keresztezés miatt.
Amit még esélyesnek tatok a phonocar 2/819 bár róla sem sok infó van.
Egyébként erősítőről lesz hajtva ugye?
Igen erővel hajtanám ami egy Alpine SPG-17CS
20.000-30.000Ft között milyen első szettet ajánlanál?
Most építem ki, erőt azt kaptam.
mint írtam vagy a phono vagy ez véleményem szerint,árban lefelé haladva a minőség is csökken.
ajtó szigetelésre majd szükség lenne hogy jól szóljon.
ne felejtsd hogy a rendszert kb egy szintre kell belőni mindenben,annyira jó a rendszer mint a leggyengébb láncszem.
Signat amúgy jó márka.
én ezt használom plusz van egy kevés hanno protecto 830 is.
ne rakj még mindenhová duplán,a hangszóró mögé rakj duplán a belső lemezre ahol vékony,plusz a szerelő nyílásokat is zárhatod duplán.
a lemezeket nagyon alaposan takarítsd meg,vagy izopropillal vagy valamilyen hígítóval ami nem károsítja a festéket az ajtód belsejében.
csak tiszta felületre mehet fel másként 1-2hónap max amit fent lesz utána le fog válni.
lehetőleg hőlégfúvóval de minimum hajszárítóval hogy úgy vegye fel a formákat hogy közben ne repedezzen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!