Walk w1th mee kérdése:
Miert ráz az autóm üresben?
Figyelt kérdés
van egy a4es audi 97es.. ma egy kicsit hajtottunk páran egy par kort es hát gyámbásztam most az egyszer eléggé.. utolso indulasom utan csikorogtattam a gumikat és utanna uresbe raktam es azota ráz az auto uresben mintha fulladna meg,relantinban is ugyanez a helyzet de ha megnyomom a gázt már nincs semmi... mi lehet ez mi romolhatott el?..:(2015. márc. 23. 00:04
1/3 anonim válasza:
Lendkerék mondjuk, de a motortartó bakokra is rápillanthatsz.
2/3 anonim válasza:
dízel? benzines?
dízelnél ha jol megküdted lehet odatettel egy porlasztocsucsnak, vagy adagoloban lett vmi galiba.
beninnél gyertyak, ill gyujtaselosztot is megneznem.
ill jólírta az első: motortatóbakokat mindenkepp vizslasd, bar attol nem fulákolna...
3/3 A kérdező kommentje:
Motortartó bak volt.fogtam egy vascsövet és visszapattintottam:)
2015. ápr. 19. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!