Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mikor teszitek fel a nyári...

Jackson666 kérdése:

Ti mikor teszitek fel a nyári gumikat?

Figyelt kérdés
És ti magatok teszitek fel vagy gumisnál tetetitek fel? És a gumis mennyit kér kb?
2015. márc. 22. 19:14
 1/5 Vizéli László ***** válasza:
1 hete nyári van fent. a gumisnál kb 1500/db ebbe benne van a gumiszerelés, centírozás és autóra szerelés is. Én magam szoktam cserélni a kerekeket, de mivel most új gumik lettek véve így ott megcsináltattam.
2015. márc. 22. 19:19
 2/5 dirtboy ***** válasza:

mivel nekem kerék szettek külön vannak így én magam rakom fel,nem szükséges gumishoz mennem.

gumishoz centrírozni csak akkor viszem ha érezhetően szükség is van rá,de ha úgy veszem le szezon végén a szettet hogy abszolút simán futottak akkor őket legközelebb is magam rakom fel mert még egy helyben áll addig ugye nem lesz semmi baja.

2015. márc. 22. 19:24
 3/5 dirtboy ***** válasza:
jaj és egyébként már fent van,tegnap raktam fel őket.
2015. márc. 22. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
aprilis eleje
2015. márc. 22. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Le sem vettem őket, igaz abban a néhány napban amikor hó volt nem közlekedtem éppen.
2015. márc. 22. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!