Csak szerintem eszméletlen über brutál a kinézete ennek a kocsinak?
Figyelt kérdés
Akármelyik konkurensénél jobban néz ki. Olyan, mint valami ragadozó. Vagy csak én vagyok ennyire elfogult?
2015. márc. 20. 19:05
1/8 anonim válasza:
nem, igazából nekem is tetszik. Sosem volt Alfám, lehet nem is lesz, és nem vagyok semmilyen fan.
De van benne valami. Sportos, fiatalos.jó
Még a beltér is tetszik
Keresek a közelben egyet, élőben is megnézem
2/8 anonim válasza:
Tényleg brutál jól tudnak kinézni az alfák. Sportosak olaszos macsók, de elvileg a szervizek kedvencei szóval nem vennék alfát. :D
3/8 anonim válasza:
Ha ennél is eszméletlen über brutálabbat akarsz látni, nézd meg a Brerát. Az orra ugyanaz, de az a tompor...!
4/8 anonim válasza:
Na ez a menő, nem az unalmas hármas bmw. A lányokról lecsúszik a bugyi, ha meglátják. Ezzel a 120 LE motorral valami hihetetlen gyors.
5/8 anonim válasza:
ha az olaszok elkezdenek rajzolni az mindig szép lesz!!
6/8 anonim válasza:
3-as az a 2.4-es dízel, a 220 e km és az, hogy alfa gyorsan elveszi a kedvedet tőle. :D De am. tényleg brutál. Még a 147-esek is elég sportosak tudnak lenni. :D
7/8 anonim válasza:
Hatoska, gondolom elkerülte a figyelmedet az az apróság, hogy kinézetről van szó.
8/8 A kérdező kommentje:
A Brera is gyönyörű!
2015. márc. 21. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!