B.Balazs001 kérdése:
Ha az AM kategóriás jogositványt automata motorral csinálom a jogsinra ráirják a korlátozást? Vagyis azt h nem mehetek váltos motorral .
Figyelt kérdés
#AM jogositvány #korlátozást #ráirják?
2015. márc. 18. 20:40
1/10 anonim válasza:
Nem fogják korlátozni a jogsidat.
2/10 A kérdező kommentje:
Akkot ugyan ugy mehetek váltossal?
2015. márc. 18. 20:59
3/10 szerencses85 válasza:
De, korlátozzák, ha automatával csinálod. Hidd el, régen nem így volt, azt hiszem tavaly vezették be. (Maga az oktatóm, és az NKH is ezt mondta, mert nekem is szerezne kellett simsont vizsgázáshoz!)
4/10 anonim válasza:
és a B-s jogsinál mi a helyzet? :))) és aki régen csinálta annak sincs rajta.....
5/10 szerencses85 válasza:
B-s jogosítványnál értelemszerűen (vagy mégsem?!) nincs ilyen korlátozás.
6/10 anonim válasza:
"Hidd el, régen nem így volt, azt hiszem tavaly vezették be."
Tavaly mi? Az erről szóló 326/2011 kormányrendelet 2012 január 1.-én lépett hatályba.
"B-s jogosítványnál értelemszerűen (vagy mégsem?!) nincs ilyen korlátozás."
Na pedig pont annál van ilyen!
Ennyit a kocsmai pletykákról...
Aki nem hiszi, mutasson már egy AM jogsit amiben benne van a 78-as kód!
7/10 szerencses85 válasza:
Hol lenne már a B-s jogosítványnál 78-os korlátozás? Nincsen semmi.
8/10 anonim válasza:
Ha automatával vizsgázol, akkor lesz! Persze ezt az opciót leginkább mozgáskorlátozottak választják, de egyébként is alig van automata tanuló autó.
9/10 szerencses85 válasza:
Ja, bocsi, azt hittem a kismotoros részére gondolsz :D
10/10 anonim válasza:
Nem írnak rá semmit,nekem ma jött meg a jogsim (AM) és automata robogóval csináltam a vizsgát,és én is váltós motort veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!