Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket jó vezetni? Bővebben...

Melyiket jó vezetni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
A Mercedes-Benz márkának vannak-e olyan autói, amiket élmény vezetni? Jó, ott az SLR, SLS, meg AMG GT, de azok Ferrari kategóriák. A megfizethető kategóriára gondoltam. Mert sok autós újságot, weblapot, tesztet olvasok és a Merciről mindenki a kényelmet említi. A sportos, élményszerű vezethetőségű autók között a BMW 3er, Mazda MX-5, Alfa, Honda Civic Type-R, S Audik, Boxsterek, Lancerek, Subaru WRX-ek, ilyesmik vannak, Mercedest szinte sehol sem említenek. Van-e nekik direkt kormányzású, zseniális futóműjű, erős, jó hanggal rendelkező megfizethető árú használtautójuk?

2015. márc. 18. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Én a régi kockamercit vezettem. Nincs kb semmi ereje de nagyon kényelmes autó, pedig 25 éves kb.
2015. márc. 18. 14:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, erről híresek, a kényelemről. Nekem is van egy kényelmes utazóautó, de elkélne egy sportos is. Azért kérdezem, hogy van-e sportos modelljük.
2015. márc. 18. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Bármi, ami AMG. Használtan viszonylag jó áron lehet találni.

pl. Mercedes E50 amg vagy C43 amg

2015. márc. 18. 15:10
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
A Mercedes inkább a komoly öregurak autója. Aki sportos élményre vágyik, a japán márkák közt keresgéljen.
2015. márc. 18. 15:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Barmelyik AMG Merci, de sportossagban nincsennek pl. egy M-es BMW szintjen.

Az AMG GT messze nem Ferrari kategoria.

2015. márc. 18. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Még a Brabusokat érdemes megnézni. Németországban elég nagy a választék belőlük.

mobile.de

2015. márc. 18. 15:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az AMG jóval másabb akkor? Pl. az E osztály a kényelemről szól, ugyanez AMG változatban pont az ellenkezője?

2015. márc. 18. 15:59
 8/10 A kérdező kommentje:

5. Az SLRt viszont már joggal lehet annak nevezni. :)

4. Tudom, hogy a japánok közt van bőven választék, meg ott a BMW is, csak elsődlegesen Mercit vennék ha lenne (mert már van egy, hadd legyen egyforma).

2015. márc. 18. 16:03
 9/10 anonim ***** válasza:

A tesztelők mindig az alapján értékelik az autót, mintha Schumacher vezetné majd az autót, és kipróbálják, hogy 120-nál milyen az éles kanyarban és ezt irják le.

Nos a való életben a Merci is beveszi igy ezt a kanyart, csak kényelmesen, kissé lustán és bedőlve. De legalább nem rázza ki az agyad is rosszabb úton. Ugyanis a BMW-k futóműve általában alapból nagyon kemény, de az Audiké is.

De ha kell sportos autó a Mecitől, talán nekik van a legtöbb: A45 AMG-től megkezdve mindenből van AMG változat, ezek brutális sportkocsik, szolid külsőbe csomagolva.

2015. márc. 18. 18:07
 10/10 anonim ***** válasza:

"Az AMG jóval másabb akkor? Pl. az E osztály a kényelemről szól, ugyanez AMG változatban pont az ellenkezője?"

Nem pont az ellenkezoje, hanem egy E osztaly sportosabban. Attol meg komfortos marad nagysebessegu utazasnal, de ha kell akkor kemeny es gyors.

https://www.youtube.com/watch?v=nn4al3K4ot8&t=775

2015. márc. 18. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!