Használat függő is. Az én kocsim is egy régi (98) 1.3-as és az is tudott 7 körül kajálni, amikor fel-alá rohangáltam vele nap, mint nap városban. Aztán most heti többszáz kilométert ingázok vele egyenletes tempóban és 5 körül eszik, sőt a városi fogyasztása is sokkal barátibb lett.
2015. márc. 16. 15:18
2/9 anonim válasza:
Én úgy olvastam, hogy a Lanosok (meg pl. a Kalos is) legendásan sokat fogyasztanak. Valóban nem egy modern konstrukció.
2015. márc. 16. 17:31
3/9 anonim válasza:
a daewoo langyos-nál még majdnem hogy kevés a 7-8 liter!!!1.8-as autót meg gondolom még csak képeken láttál ha szerinted az bőven kijön ennyiből!!!de ha meg igy gondolod,akkor eleve miert nem azt vettél?
2015. márc. 16. 18:01
4/9 A kérdező kommentje:
Nem vettem ilyen autót, csak ismerősöm mesélte és nem akartam elhinni. Vectra C 1.8 140-el járok évek óta. 7-8 liter tejesen reális nekem vegyesben. de ennek is utánanézhetsz spriten ha nem hiszed el. :)
2015. márc. 16. 18:07
5/9 Wadmalac válasza:
A Lacetti 1.2 meg benyal 9-10-et, ahogy kicsit dinamikát akar kihozni belőle az ember (persze nem sikerül).
A 7-8 literrel még jó vagy. Nem éppen a legmodernebb motor, akkor kapta a Lanos, amikor Opelből már kifuttatták.
2015. márc. 17. 12:32
6/9 A kérdező kommentje:
Félelmetes. Akkor azért komolyan fejlődtek a motorok az elmúlt 10-15 évben.
1.4 75 ló 1,1 tonna vs. 1.8 140 ló 1,4 tonna szintén 7-8 litert kér.
Mikor mondta a válaszom rögtön az volt, hogy áá egy ekkora motor nem ehet ennyit. Soroltam: hibás termosztát, koszos légszűrő, stb.. Neem, minden jó az autón, ez sajnos ilyen. :)
2015. márc. 17. 12:37
7/9 anonim válasza:
nyilván a spritmonitor.de maga a szentírás,főleg amikor a 320 cdi merciknek adnak meg ilyen 4.7 meg 5.2 és társai,rendkívül hihető adatokat!
2015. márc. 17. 12:42
8/9 A kérdező kommentje:
Figyelj nem kell elhinned, nekem tök8.
Itt van 32 sofőr, hülyeség azt állítani, hogy mind kamu lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!