Kinek van tapasztalata? 3. 0 V6 TDI vagy 2,8 FSI MOTOR?
Figyelt kérdés
#3.0 v6 TDI #8 FSI
2015. márc. 16. 11:09
1/3 anonim válasza:
Audi?
Mindkettő nagyon sikeres, ugye a 3.0 TDI létezik már 2004 óta, azóta létezik mindenféle teljesitmény szinttel, és jól teljesit, megbizható. Nekem is egy A6 van ezzel a motorral, teljesitmény nagyon jó, fogyasztás is.
A 2.8 szintén nagyon kiforrott motor, már a 100-as Audiban is volt, azóta mindig fejlesztgetik, ha jól tudom a legújabb A6-ban is bent van, csak ugye FSI-ként már.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm..ezt nem tudtam,h már a 100 -sokban is volt 2,8-as,A6 -ban mintha olcsóbbak lennének a 2,8 motorral és talán nem trükköznek annyira a kilométerrel,mint a 3.0 tdi vel,ha jól nézem,fogyasztásban megközelítőleg hasonló,csak az a dilemma,hogy,hogy bírják hiba nélkül,tudnak e annyi kilométert,mint a 3.0 -ek?
2015. márc. 16. 20:39
3/3 anonim válasza:
Mondjuk ritkák a 2.8-sok, főleg az újabb Audikban. De amúgy ezen nem nagyon van mi elromoljon, egyszerű szivómotor, mig a 3.0 TDI-n ugye van egy drága turbó, 6 befecskendező, stb. A benzines is megfutja a 400-500 ezer km-t ha megvigyázzák, csak ugye benzinessel nem szoktak ilyen sokat menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!