Ford c max 1.6 tdci olajsapkáját ha leveszem fröcsköli kifele az olajat ez problémát jelent?
Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 23:12
1/8 anonim válasza:
Járó motornál nem szokás levenni az olajsapkát.
2/8 A kérdező kommentje:
A szerelő vette le és láttam fröcsköl. Egyszer egy audit beindítottak előttem és levették a sapkáját az nem fröcskölt.
2015. márc. 15. 23:23
3/8 anonim válasza:
Istenem... Jó, hogy fröcsköl. Szerinted miért kell olaj egy autóba? Hogy az olaj csak úgy ott legyen és álljon? :O
Figyi, én egyszer véletlenül rosszul csavartam rá az olajkupakot és úgy mentem. Hazaértem, tiszta olaj lett az egész motortér, szerencsére még nem fogyott ki, nem lett baja az autónak.
Az Audinak vagy nem volt jó a kenése, vagy hideg volt a motorja. De hidd el ez normális, nem jelent problémát.
4/8 anonim válasza:
Nem egyformák a motorok. Néhány autónál ellenőrzés céljából le lehet venni az olajsapkát, és enyhén emelt fordulatnál sem szabad kifröcskölni az olajat.
Ahány konstrukció, annyiféle spriccel-nem spriccel.Általában alapjáraton egyik sem spriccel(het).
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát !! sokat segítettetek
2015. márc. 16. 21:47
7/8 koppintos válasza:
1.8 as Toyota avensisem is kopkod picit. Akkor van gáz ha füst is jön...
8/8 anonim válasza:
Most néztem én is, nekem is kicsit prüszköli alapjáraton, de csak picit mert pont ott a vezérműtengely bütyke. /Bmw e46 320d/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!