Evele123 kérdése:
Suzuki Swift 1. 0 olajszivárgása?
Figyelt kérdés
A kérdésem: a sebváltó tömítésével lehet gond? Csak másfél hét múlva tudok szerelőhöz menni. Használhatom addig így a kocsit? Nem károsodik nagyon a sebváltó? Napi 10-12 km-t megyek a kocsival, ma vettem észre a szivárgást.
Nem nagyon értek az autókhoz. Előre is köszi a válaszokat!
2015. márc. 15. 15:47
1/3 anonim válasza:
Ha nagyon csepeg akkor hanyagold.. De ha nem akkor ha lehet ne legyen forró a motor azóval finoman vezesd ne ugy hogy 1 7 ezerig
2/3 anonim válasza:
A képből abszolút nem kivehető, de ha a váltó aljánál folyik akkor főtengely szimmering lesz, bár én ugy látom hogy ez fölülről, a vezérműtengely szimmeringtől jön, használhatod nyugodtan, csak figyelj az olajszintre.
3/3 Zebra3328 válasza:
Szerintem is a gyújtáselosztó tömítésétől folyik a motorolaj. Figyelj a motorolaj szintre, és alkalomadtán javíttasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!