Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen Suzukit vegyek max 1,2...

Milyen Suzukit vegyek max 1,2 millió forintig?

Figyelt kérdés

2005, de inkább 2006-os évjárattól, tudom hogy már a glx- felszereltségtől kell nézni, de én leginkább GS-t szeretnék, mivel abban már van ködlámpa is, ülésfűtés, meg hát suzukik között full extra.

1.5 vagy 1.3 mindegy, nincs nagy különbség.

Van valakinek tapasztalata ezzel a modellel, esetleg linkelnétek szép autókat amiket érdemes lenen megnéznem? köszönöm előre is

#Suzuki Swift #suzuki swift gs #új suzuki
2015. márc. 8. 09:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha Swiftet keresel!

Azt javaslom inkább a 2006-os évjárattól keresgélj, mivel minden típusból felejtős az első modellév, mert még akkor indul be a gyártás, és előfordulhatnak hibák.

Megbízható autók, nem kell tőle félni, 1.3-as és az 1.5-ös motor ugyanaz, fogyasztásuk is, nincs nagy különbség.

Mivel kicsit az árrés azt mondom keress minél extrásabbat, alufelni, 6 légzsák, ülésfűtés, ködlámpa, stb csak a GS felszereltség kiváltsága, GLX-ből ez hiányzik. Az a helyzet, ha vehetsz 1.2-ér egy gc-s alapot, és ugyanannyiért egy fullos GS-t inkább utóbbit érdemes választanod, elégedett leszel vele.

2015. márc. 8. 09:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Én inkább állapotra mennék a helyedben, nem az extrákra. Ja és 1.5 motorral venném, az 1.3-as váltó csapágy hibája miatt. Kivéve ha már kicserélték és ezt számlával is tudják igazolni.
2015. márc. 8. 09:52
 3/3 anonim ***** válasza:

1.5 GS-t. 2005- ben a szalonból hoztam el, mert automata váltós volt, és ebben az országban eladhatatlan, nem kellett senkinek.

Azóta használom, hibája még nem volt, az automata váltó is tökéletes.

Gyárilag alufelnis, de ajándék téligumit is kaptam vasfelnire szerelve.

Nagyon nem mindegy milyen a motorja,hajts az 1.5 re, akár kéziváltósra is.A GS ben még nem hallottam váltóhibáról.

100 ezer van benne, csak féktárcsát/betétet csréltem sk.

2015. márc. 9. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!