Szerintetek melyik jobb? Opel astra f vagy fiat uno?
Figyelt kérdés
Olyan választ nem kérek hogy xy jobb meg ilyenek csak ezba kettő! köszönöm2015. márc. 15. 15:00
11/19 A kérdező kommentje:
Azthiszem ez az újabb de van mégújabb is! Mekkora volt amin tanultál 1.0?
2015. márc. 15. 16:16
12/19 A kérdező kommentje:
Az uno rohad? Vagyis jobban mint az astra? Unoval voltak e gondok?
2015. márc. 15. 16:17
13/19 anonim válasza:
astra. az 1.6-os benzines 7L körül fogyaszt.
14/19 A kérdező kommentje:
Kint vagy városba?
2015. márc. 15. 16:20
15/19 anonim válasza:
Volt Uno-m, meg Astrám is. Az Uno hónaljban kicsit szűk, amellett nem is a megbízhatóságáról híres.
Az Astrát 18 éves korában adtam el, de akkor is csak azért, mert egy olyan kedvező árú Focust találtam, amit nem hagyhattam ki. Az Astrának csak a motorháztető első élén látszott a rozsda. Szóval ki lehet fogni jó példányokat belőle.
16/19 anonim válasza:
Vegyél egy Punto 1-et. Olcsón van, és komolyabb autó mindkettőnél.
17/19 A kérdező kommentje:
Garázaban tartottad?
2015. márc. 15. 17:10
18/19 A kérdező kommentje:
Punto 1 nem tetszik de azert koszi
2015. márc. 15. 17:12
19/19 anonim válasza:
Amin én tanultam az 1.0-s volt igen. Ha már a megbízhatóság szóba került, nekem is heteket kellett kihagynom a vezetésből mert szervizben volt a kis Fiat. Ez persze nem jelent semmit, mert minden autó meghibásodik néha. Lehet hogy nekem csak pechem volt, hogy ez pont akkorra esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!