Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem működő robogó vagy 60cm3...

Nem működő robogó vagy 60cm3 simson? Help!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tanácstalan vagyok,szeretnék segítséget/véleményt kérni!

Van egy Suzuki Sepia 50cm3 robogó,hát az... most nem működik(szikra van),de előtte is ha csak egy kis emelkedőre mentem vele lefuladt vagy nagyon lassú volt! Volt amikor csak úgy leált,és most szerintem a berúgó is tönkre ment mert lötyög,kis újjal is bírom mozgatni... Na mindegy most ajánlottak érte egy 60cm3 simsont-3.sebességes és elég jól megy!+fizetek rá (10000ft). Szerintettek megéri elcserélni???

(bocsi a helyesírási hibákért csak telefonról vagyok!)

2015. márc. 14. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Add oda érte. A sephia hiába suzuki és japán egy szar konstrukció. Egy jó simson-ért plussz tízezer forintért megéri. Egyébként robogó párti vagyok de a sephia tényleg egy szar.
2015. márc. 14. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a Simson tényleg jól megy, és nincs rejtett gondja, akkor abszolút megéri. Egy ilyen kis Suzukihoz képest egy 60-as Simson egy R1-es lesz, az biztos.
2015. márc. 14. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem kérdés SIMSON!
2015. márc. 14. 22:30
 4/4 joco5582 ***** válasza:

Rögtön az jutott eszembe hogy igen add oda. De azért jó lenne tudni, hogy milyen esztétikai\műszaki állapotban van a Simson és milyen a Sepia.

Az ok hogy most jól megy a Simó a Sepia meg nem, de sok pénzt bele lehet lapátolni a Simsonba is.

Viszont tény hogy sport motor a Simó ehhez a robogóhoz képest :)

2015. márc. 16. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!