Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autófólia milyen?

Autófólia milyen?

Figyelt kérdés

Szeretném metál-kékre lefóliáztatni az autómat, az árakkal tisztában vagyok.

Igazából arra lennék kíváncsi hogy mennyire tartósak ezek a fóliák.

Mennyire könnyen jönnek le a helyükről, illetve lehet-e ugyan olyan szerekkel tisztán tartani mint a fényezést (wax stb.)?

2015. márc. 14. 15:40
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Ez típus függő leginkább. Ezek a fóliák elsősorban arra jók hogy egyedivé tehesd az autódat mivel az optikai tuninghoz még nem kell engedély. De én amennyire tudom ha teljesen eltér az autó eredeti színétől akkor ugye ezt be kell jelenteni ha bizonyos % felett már más színt ad a járgányodnak. Ha csak díszformákat, csíkokat akarsz vele azzal nincs ennyi macera és egy jó fólia simán elbír egy autó mosást is akár, egyedül a polírozással kell vigyázni, és ugye a felvitelt célszerű teljesen zsírtalanított felületre rávinni, de gondolom ez tiszta.
2015. márc. 14. 15:51
 2/2 A kérdező kommentje:

Erre szakosodott műhellyel csináltatnám és az egész autót szeretném fóliáztatni.

Igazából az érdekelne mennyit bír hamár ilyen 3-5 év garanciát vállalnak rá.

2015. márc. 14. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!