Autófólia. Lehet kapni szélesebbet?
Figyelt kérdés
A netet böngésztem autófólia után kutatva, de még a jó minőségből is ilyen 50 max 150 centi széles fólia van.. Az a fél motorháztetőre sem elég, van valakinek valami tippje, hogy honnan szerezzek be nagyobbat vagy hogy kettőt egyber hogy ragasszak szépen2014. febr. 28. 13:59
1/7 Beviz Elek válasza:
152 cm széleset lehet kapni (szélesebbet nem találtam) hosszra pedig amit szeretnél. Én 4 métert vettem.
2/7 A kérdező kommentje:
motorháztetőmet akarom lefóliázni, de akkor kelleni fog több darab úgy néz ki
2014. febr. 28. 14:07
3/7 Beviz Elek válasza:
Milyen széles a motorháztető?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom már pontosan, de nem olyan nagy. A 4 méter az mennyire elég egy kis kocsi esetében?
2014. febr. 28. 14:13
5/7 Beviz Elek válasza:
Nekem csak a motorháztetőre volt elég. Először egyedül kezdtem el, ami nem volt jó ötlet, ezért a felét kidobhattam. De persze függ a kocsi méretéről.
Hosszban olyat kérsz amilyet csak szeretnél, carbonból csak 1 métert vettem. Ha akarsz, 20 métert veszel.
6/7 A kérdező kommentje:
peugeot 106 motorháztetőjéről van szó
2014. febr. 28. 20:07
7/7 Beviz Elek válasza:
A szélessége oké, 152 cm-nél nem szélesebb. A hosszát méröszalaggal mérd le, hagyj rá egy picit és úgy kérd.
Racing bazár-on, vaterán találsz olyanokat, akik a megrendelt méretnél levágják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!