Tibekk kérdése:
Megéri-e megvenni?
Figyelt kérdés
Egy Audi A4 Avant 2.0 TDI 136PS-es autót szeretnék venni 2011-es és majdnem benne van már 190e km-er. Valószínűleg tartom, hogy Lízing-elt céges autó volt. Megéri-e még megvenni ezt a kocsi hosszú távra vagy nagyon sokba fog ez nekem még kerülni?2015. márc. 13. 18:17
1/7 anonim válasza:
Mármint mi fog sokba kerülni?
Ha valós az a 190 ezer km, akkor te 150 ezret még mindenféle gondok nélkül elmész, lehet még többet is. Fpleg ha lizinges volt, általában azt rendesen szokták szervizelni.
2/7 A kérdező kommentje:
A szervizelésére gondoltam, hogy ilyen DPF eltömődés meg PD elemek mennek tönkre az kb ilyenkor esedékes, de ez is változó
2015. márc. 13. 18:41
3/7 anonim válasza:
szerintem a 2011-esben már cr rendszer van nem a PD
4/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem néztem meg amikor néztem a kocsit, az oldalon pedig nincs feltüntetve, de igen valószínűbb a CR-es kivitel .
2015. márc. 13. 18:57
5/7 A kérdező kommentje:
Várom a pozitív vagy negatív tapasztalatokat, hogy viselkedik az autó.
2015. márc. 13. 19:46
7/7 anonim válasza:
PD-től sem kell félni, nem olyan ahogy beállitják.
De a te esetedben ezzel nem kell törődni, mert 2008-2009 óta a VW és az Audi is csak kizárólag CR-t használ, 2011-ben már nagyon megbizható ez a 2000-res TDI, minden korábbi hibája javitva van.
DPF valószinüleg van benne, de ez nem hátrány, mindössze annyit kell tenned, hogy ne alapjáraton erőltesd városban sem, hanem pörgetni kell rendesen, és néha menni vele hosszabb útra, vagy meghajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!