OPEL Astra G ET39 helyett ET49 jó?
Gyári GM 14" 4x100 5.5Jx14H2 ET39 helyett ezt sikerült vásárolnom: GM 14" 4x100 5.5Jx14H2 ET49...
Lehet ebből probléma?
Lehet.
Ez a felni 10 mm-rel "beljebb" van, előfordulhat, hogy beleér a féknyeregbe. Ezt ellenőrizni kellene.
Feltettem a kocsira, minden passzol, nem ér bele semmibe. Jelenleg egy 175/65 R14 gumi van rajta, ami F Astrahoz való, na meg a felni is arra az autóra került!
Most is az van a kocsin, csak az érdekel, hogy lehet-e valamilyen műszaki probléma az ET49 miatt? Illetve műszakin gondot okoz-e ez?
Ha a kerék nem ér bele semmibe (kormányozva sem?), akkor nincs gond.
Én már jártam úgy, hogy a magasabb ET-számú felni belső széle elkoptatta a fékcsövemet. Senkinek sem kívánom az érzést, mikor 70-nél beesik a fékpedál.
Amúgy az az 1 cm a kerékcsapágynak nem fog ártani (főleg befelé tolva). Műszakin a sárvédő-ívből kiálló gurigába belekötnének, ebbe nem fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!