Most én röhejes vagyok, mert a könnyebb utat választom? (automata váltó)
Teljes mértékben egyetértek, hogy jobb az automata, nekem is az van. De ha órát akarsz venni, akkor bizony el kell fogadnod, hogy neked kell váltani, mert gyakorlatilag az összes oktatóautó kéziváltós, és jogsiszerzéskor is kézi váltóson kell vizsgázz, másképpen csk korlátozott jogositványt kapsz.
Szóval ha neked van jogsid, akkor az azt feltételezi, hogy kéziváltóssal is kell tudj menni.
9:
Ugyanezt az érvet (elromolhat, drága a javítása) egy rakás korábbi újítás esetén is fel lehet hozni, lásd pl. szervokormány vagy turbó. Ennyi erővel menjünk vissza a 70-es évekbe, az akkori autókat mai gyártástechnológiával extrém megbízhatóra lehetne tervezni, csak kérdés, ki venné meg.
15:
Igen, mindenki mondja, hogy megvenné a fapados autókat, aztán valahogy mégsem azokat veszik az emberek. Nem véletlen, hogy pl. a Suzuki sem fapados autókat gyárt ma már, változtak az igények. Németországból is nézd meg, miket hoznak be az emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!