Suzuki Wagon R Automata. Váltó világítás?
Vásároltam egy automata váltós Suzuki Wagon R-t.
Úgy sejtem - de biztos nem vagyok benne - a váltónál kellene lenni valamilyen kontroll világításnak.
Sötétben adódhatnak bizonytalan helyzetek, mivel nem látszik, hogy a váltó valóban abban az állásban van-e, amelyikbe szándékomban áll kapcsolni (P-R-N-D-2-L)
Jól sejtem, hogy világítani kellene a váltónál egy izzónak (vagy többnek)?
Ha igen mennyire bonyolult az izzó csere?
Esetleg biztosíték gond is lehet?
Jól sejted, kellene lenni egy kellemes világításnak. Nekem még az első szériából volt, és vagy egy év múlva elment a váltóvilágítás.
Ha jól emléxem, a vezető ülés alatt be volt csípve a kaszni, és az ülés sínszerkezete közé..(összeszereléskor nem figyelt a szerelő) egy évig bírta a szigetelés, aztán elvágta a zsinórt a vas, és annyi..persze a bizti is kiment...
kicsit macerás, de egy délután kényelmesen megvan..
egy szervízben nem is vállalták, mert azt mondták nem ismerik ezt a típust.
nagyon kellemetlen, ha nincs váltóvilágítás, sajnos rá kell szánni egy kis időt.
a bal küszöb mellett megy hátra egy kábelköteg, abból csatlakozik le, egy szál madzag az ülés alá, és tovább a váltó kulisszája alá..
türelem kérdése. a vezeték színére már nem emléxem, de asszem egy jelzőcsík is volt benne.
előtte a biztit nézd meg, asszem a kormány alatt volt a váltóé...
11 éve volt, már homályos...
Köszi a választ.
Megnézem, vagy megnézetem majd, mert valóban kellemetlen a világítás hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!