Opel f astra fűtéskapcsoló nincs világítás, van külön biztosíték a világításnak?
régi F astrámnak sem volt, de mivel elég lomha autó volt amit úgy örököltem meg nagyapámtól így én nem foglalkoztam ezzel, az nekem csak gyakorló autó volt, 2 évet kihúztam vele a műszakiig, nagyon nem akartam költeni rá így nem foglalkoztam ilyen hibákkal csak a főbb dolgokkal amik tényleg fontosak voltak.
Amikor lett elég pénzem és vettem egy G astrát ott az első perctől kezdve ez volt a gond, eleinte izzóknál kerestem a hibát az egész középkonzolt lebontottam de mindegyiket kipróbálva egy 12Voltos trafón működtek, egy ismerősöm bemérte és áramot nem kaptak a foglalatok, akkor a biztosítékokat kerestük de egyiket sem találtuk melyik lehet a ludas, mivel nem régóta van nálam az autó még a mai napig nem tudom a hibát, szervízbe úgy is el kell vigyem akkor megnézetem ezt is, hátha megmondják.
a biztositék táblánál le van írva hogy hol melyik fogyasztó biztosítéka van
egyébként ha csak a fütés kapcsoloban nem pislákol a fény akkor inkább az izzó éget ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!