Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda dio AF 16. robogósok...

Honda dio AF 16. robogósok kérem segítsenek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! nemrégiben vettem egy Honda dio af16-os segédmotort a probléma úgy kezdődik hogy amikor be rugom a motort nagy nehezen be indul egy nagyon picit felpörög utánna el kezd fulladni és pukkadozni.. mitől lehet ez valaki valami megoldást? előre is köszönöm a válaszokat.

2015. márc. 11. 20:37
 1/7 kata kata ***** válasza:
Hidegen vagy melegen csinálja?Automata szívatós?Kompresszió van?Másik (új)gyertyával próbáltad már?
2015. márc. 12. 05:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Hidegen és melegen is csinálja kompresszió gyenge azt hogy automata szivatós nem tudom de vákumos benzincsap van rajta és nem próbáltam új gyertyával..
2015. márc. 12. 06:39
 3/7 kata kata ***** válasza:

Először cserélj gyertyát,újat megfelelő hőértékűt,méretűt tegyél bele.Így néz ki az automata szívató [link]

Karburátoron található. Elég gyakran meghibásodnak. Ha nincs gyakorlatod szerelésben akkor inkább vidd el egy szerelőhöz a gépet.

2015. márc. 12. 09:19
 4/7 A kérdező kommentje:
nem automata szivatós:) van gyarkorlatom azért irtam ki hátha valaki tudna segíteni gyertyát cseréltem újat azzal is ugyan azt csinálja..:/
2015. márc. 12. 15:14
 5/7 kata kata ***** válasza:
Menjél végig a benzincsap tetején található szűrőtől (tankon belül van)a csöveken át a karburátor tisztításon végig.Majd ellenőrizd a jeladó hézagot,gyújtás időpontját.Ha nem indul be akkor valószínűleg kompresszió vagy szimering problémád lesz.Ha levetted a karbit nézd át a szívócsonkot nincs e átrepedezve és az alatta lévő visszacsapó szelepet is ellenőrizd le.
2015. márc. 12. 16:56
 6/7 A kérdező kommentje:
[link] itt a videó a motorrol
2015. márc. 12. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Raktam bele megint egy új gyertyát beindult vele mentem kb 20 métert és megint elkezdett fulladni meg pukkadozni..:(
2015. márc. 14. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!