Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van golfom 3 ajtós ma sikerese...

Van golfom 3 ajtós ma sikeresen letörtem az ajto kilincset belül de ugy hogy az a kereszt vas is kitört belölle!?

Figyelt kérdés
nem tudom járt e már valaki igy ilyenkor csak kárpittal lehet azt együtt cserélni?
2015. márc. 11. 15:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, de a kárpitot baromi egyszerű levenni, otthon is elvégezhető könnyen. Lepattintod az eltakaró korongokat, lecsavarozol mindent, ahol nincs csavar, könnyen lepattinthatod, talán oldalról is fogja az ajtókárpitot pár csavar...

Aztán ha még nem nyúltak hozzá, lesz benne egy takarófólia szerűség, azt levágod szépen és ennyi.

Már be is látsz az ajtóba. az a rúd a zárral van összeköttetésben és szerintem az ajtónyitó kis gombocskával is, amit fel-le húzgálva tudod belülről úgymond "kulcsrazárni" az ajtót.

nekem golf 2-m van, én a külső kilincset törtem le, bementem a bárdiba és 1800ft volt hozzá a koplett kilincs, új zárral, 2 kulccsal...

Azt szerencsére csak 2 csavar tartja, a kárpitot le se kell szedni, de persze nem jöttem rá, mielőtt nekifogtam volna és leszedtem a kárpitot előtte...

18 évesen, de egyedül megcsináltam, első sikerélmény :D

Nem nehéz, ne aggódj. És az alkatrész újonnan sem lesz több 2000-nél szerintem

2015. márc. 11. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!