Székesfehérváron sikeresen levizsgáztam forgalomból, hogy juthatok minél előbb a jogsimhoz, melyik okmányiroda stb? általában egy hónapot mondanak, de ismerek olyat akinek ez majdnem három hónap lett.
Úgy, hogy minél előbb leadod az Okmányirodába az igénylést.
A leggyorsabbnak a budapesti közpotni Okmányirodát szokták mondani, személyes átvétel kérésével (úgy még a postázást sem kell megvárni)
De olyan nagy ráhatásod nincs a dologra, a nyomda nem fog tudni a maximumnál nagyobb kapacitáson dolgozni, ha fejen állsz, akkor sem.
Minimum 17 évig kibírtad jogsi nélkül, nem ezen a pár héten fog múlni.
sajnos ez nagyon változó, néha késnek a nyomtatással/postával, de van olyan amikor megcsinálják másfél hét alatt
de összességében Pesten valamivel gyorsabb, feltéve ha van időd vagy pénzed felmenni oda hogy elintézd
addig is nézegesd napi egyszer-kétszer az Oster KEKHH oldalát, ahol nyomon tudod követni hogy mit bűvészkedtek eddig :D
kell a lap amit adtak, arról is a Nyilvántartó Hivatal bizonylatszáma
egyébként most én is a jogsimra várok, 17.-én adtam le a debreceni ocsmányirodában a papírokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!