Simson nem pörög fel. Miért?
Gertyám NGK B6HS Lehet Hogy kicsi a hőértéke ?
Vagy Gyujtótekercs?
Vagy a karbimba a szivatópersely össze van törve repedve stb ? és lehet h farsot szív vagy milehet a balya ??
Ezek lettek cserélve !
Új főtengely
Új Hajtókar !! CKR
Az összes szimering
Új Kuplung agy
Új kuplung lamellák
41.00 Dugattyú
Meglett furatva és hónolva !
Nekem míg simsonom volt mindig BR7HS gyertyám volt.
A karbis kérdést pedig nem értem , ha valami nem pörög ki rendesen , elsőnek a karbit nézzük meg. Szét szedjük ki pucoljuk majd beállítjuk.
Ha farsot szívna a motor, alapjáratod id ingadozna , vagy rosszabb esetben be se indulna a motor.
Gyújtást is ellenőrizd legelsőnek egyszerű módon : gyertya ki , pipa rá, hengerhez tartod a végét és rúgsz a motoron egyet kettőt. Aztán ha szép kékesfehér a szikra, akkor patent!
Na? Nagyokos! Mi lehet a balya?
Nem csak a Simód nem pörög fel! Neked sem sikerül felvenned a fordulatot.
Megpróbálom a te értelmi szinteden hátha abbahagyod.
-Ha a szivatópersely összevantörverepedve v h farsot szííí az csöcs! Nem lyó!
-Úly főtengő falya, de ha nem belehúztad a csapágyba hanem belekopicsútad akkó baz+ nem lyó!
-Halytókar ugyanaz! He nem lyól lett kinyomva a csapszeg, utána meg vissza, akkó nem lyó
-hiába az úly kuplung agy (talán a motorodnak több az agya mint neked), ha az anya meghúzásakor beraktál egy csavarnyúzót az agy és a fogas közé. Akkor b . szhatod.
-a 41.00-ás duggót meg nem tuggyuk mekora likba tetted
Amúgy minden faja.
Aki nem tudná miért írtam ezt, annak tanácsolom olvasson vissza és a "balya" szóból rá fog jönni hányadik kérdése az illetőnek ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!