Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új Isolator 260-as gyertya...

Új Isolator 260-as gyertya 1000km-t bír ki Simsonba? Kr51/2 Magasabb fordulaton nem mindig pörög ki, rángat, olyan hangja van néha, mint ha "letiltana", nem gyorsul tovább. Hidegindításkor lassan pörög fel, utángyújt, gyertyát beköpi.

Figyelt kérdés

2014. júl. 18. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
A gyújtás többi eleme kifogástalan? Keverék, porlasztó, levegőszűrő rendben? GYertya színe? Szerintem nem a gyertya lesz ott a gond.
2014. júl. 18. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen gyújtása van a motornak, elektronik?

Isolator gyertyát meg ne vegyél. Valami rendeset inkább.

2014. júl. 18. 19:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Írtam hogy picit beköpi, gyári megszakítós.

Am a blokk az bontatlan, gyújtás 1-szer lett állítva rajt 1 éve, akkor jó volt őzbarna, most picit fekete.

2014. júl. 19. 19:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Meg azt tudni kell, minden munkanap használom, reggel 5-kor és délután 2-kor.

Szóval most eléggé nagy a hőmérsékletkülönbség, az számít valamit?

Arra gondoltam hogy kipróbálnék eggyel kisebb hőértékűt.

NGK B7HS-ről vélemény?

2014. júl. 19. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Oh en 6 hs el jarok... De nekem is visszatilt neha neha de nekem tirisztoros a gyujtasom... En stihl hyertyat teszak majd bele meg tirisztort allitok megnezem a gyujtas alaplapot es karbit tisztitok kivancsi leszek megjavul e ha nem eladom a francba es rakoltom a kocsira...
2014. júl. 21. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Dús a keverék, tedd lejjebb 1 rovátkával a súbertűt.
2014. júl. 21. 18:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Legalul volt eddig is.
2014. júl. 22. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!