Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek a simsonomal?

Mit tegyek a simsonomal?

Figyelt kérdés
Simsonosok segítségét kérném. Vann egy s51-em 60ccm 16 n1 karburátor . A gond az hogy nehezen indult ma aztán meg néztem a gyertyát kormos volt de most már be indul aztán meg is áll be köpi a gyertyát is meg füstöl egy kicsit. Tegnap cseréltem szimeringet (nem gagyit tettem bele ) aztán jo is volt kb 20 km-t mentem és megint olyasmik a tünetek . Mi lehet a gond gyújtás ? Vagy sokat kap ?

2014. júl. 3. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
2014. júl. 3. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túl dús a keverék, próbáld meg eggyel lejjebb tenni a súbertűt. De ha már a gyertya is kormosodik olyan dús, akkor a fordulatot is nehezen veszi melegen a motor, dadog, fulladozik a sik benzintől. Meg lehet hogy eggyel kisebb hőértékű gyertya kéne. Na de egyszerre csak 1 módosítás legyen meg.
2014. júl. 3. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Simsonnak megvan az a tulajdonsága,hogyha túl sokáig mész vele lassan akkor elkezd dadogni,majd megáll,és az úristennek sem indul be újra..

Pörgetni kell őket,és nincs vele gond.

2014. júl. 3. 20:56
 4/6 Pandas74 ***** válasza:
Esetleg ,egy legszuro csere!Az eltomodott szuro ,rendesen tudja fojtani a motort,olyan ,mintha szivatoval akarnal menni meleg motorral is!
2014. júl. 3. 22:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Ma megint kilodtam vele sübert ugy álitottam hogy kevesett kapjon kis kondit ki cseréltem de még mindig be indul és pár másodperc múlva meg áll ha pörgetem akkor is a légszürő is rendbe
2014. júl. 4. 18:31
 6/6 Pandas74 ***** válasza:
Nos van meg egy tippem! Kipufogo!ha el van tomodve ,szinten lehet ez a jelenseg,legeyszerubben ugy tudod kiprobalni,ha a kipufogo hollanderet megnyitod ,akar a hengernel,akar a cso vegen ahol a hangtompitohoz csatlakozik.Ha igy mukodik,-igaz,rendes hangja lesz-,akkor erdemes a kipufogot kipucolni!
2014. júl. 5. 02:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!